Wat de Grill als Je geen Vlees Eet

0
295
Illustration for article titled What to Grill if You Don't Eat Meat Foto: Claire Lager

De amerikaanse Independence Day is sterk verbonden met het koken methode die bekend staat als “grillen” dat is—op zijn beurt—stevig gekoppeld aan vlees. Maar sommige mensen geen vlees eten, en ze moeten niet ontkend worden het visceraal plezier van het koken iets over hete kolen in de hete zon. Gelukkig zijn er veel (goede) opties.

Ze zijn niet van honden

Hot dogs en hamburgers zijn iconen van outdoor cooking, en er zijn een aantal hele goede vleesvervangers die komen in zowel patty en een tube vorm. In termen van buizen, je kan gewoon niet winnen van de Dan Vlees Vegetarische Worstjes. In tegenstelling tot de meeste honden niet, ze missen de tell-tale tarwe gluten smaak die zo vaak betekent dat je zeker niet eten van vlees. Het Bier Brat smaak is prima, maar de Pittige italiaanse is buitengewoon genoeg in textuur en smaak te gek een dronken vlees-eter.

Article preview thumbnail

Nep Vlees Smackdown: Onmogelijk Hamburger versus Burger Buiten

Ik heb gegeten, veel vegetarische hamburgers in mijn dag.

Lees meer Lees

Ze zijn niet hamburgers, hetzij

Als we praten pasteitjes, je kunt niet winnen van de Burger Onmogelijk, maar u kunt ook niet kopen het Onmogelijk Burger bij een supermarkt voor thuis te grillen. Nogmaals, Dan doet een vrij goed werk, hoewel er aanwijzingen zijn dat je niet eten koe, zoals stukjes boon en champignons. (Dit kan echter een goede zaak zijn, afhankelijk van als je van de smaak en textuur van vlees.) Volgens Nicole Deiker, het is een burger die “eisen worden gekauwd. Genieten. Bleef over, misschien, als u en uw vrienden genieten van een biertje of drie op het terras.”

Voor een heerlijke hamburger-vormige patty dat zelfs niet doen alsof het vlees, ik ben geobsedeerd met Trader Joe ‘ s Vegetable Massala Burger, die zijn in principe verheerlijkt, gekruide aardappel pasteitjes (en dan bedoel ik dat als een compliment). Overgiet ze met de zilveruitjes en versnipperde sla. U kunt ook de doe-route met deze diep hartige, intens smaakvolle zwarte bonen hamburgers, maar wees gewaarschuwd: Je moet de par-bak ze in de oven voor grillen, om hen te helpen behouden hun vorm.

De anderen

Foto: Claire Lager

Tenzij je veganist, een van de beste, meest bevredigende dingen die je kunt gooien op de grill is kaas. Haloumi, paneer, brood en kaas allemaal heel goed op een stokje, of gevormd in planken (taco ‘ s) of spiesjes (voor knagen). Als u zich zorgen maakt over de structurele integriteit, chill de kaas in de vriezer voor 15 minuten of zo te helpen bij het behouden van de vorm, grill op een matig hoog vuur tot hij krijgt wat mooie kleur aan beide zijden.

Een andere—sommigen zouden zeggen dat het voor de hand liggende route te nemen zou de grill werkelijke groenten. Maïs en (gemarineerd) paddestoelen zijn geweldig, maar iedereen weet al dat dit. Gegrilde worteltjes, echter, zijn de onverwachte sleeper hit van elke vegan-friendly BBQ. Ze koken tot de zoete en rokerige, en hoewel ze goed te nemen aan een saucing, ze hebben het niet nodig. Hele hoofden van knoflook, besprenkeld met olijfolie en verpakt in folie, behoren niet op iedere afzonderlijke grill. Als u wilt een goede indruk maken, proberen een blik bier kool. Het is niet zo lomp als een kip, maar het is nog steeds heel indrukwekkend.