Maak een Familie Karwei Grafiek op Alexa

0
349
Illustration for article titled Create a Family Chore Chart on Alexa Foto: kate_sept2004 (Getty Images)

Met familie, huishouden, kinderen besteden vaak meer tijd aan het protesteren en minder tijd te doen het eigenlijke werk. (“Het is Scarlett aan de beurt voor het lossen van de vaatwasser!” “Nee, het is Willow’ s aan de beurt!”) Een oplossing: Zet Alexa in rekening te brengen.

U kunt een karwei kaart met Alexa Vaardigheid Blauwdrukken, die mensen in staat stelt tot het maken van aangepaste vaardigheden door het invullen van de lege plekken van een sjabloon. Begin met het typen van de leden van uw huishouden. Vervolgens beginnen met het toewijzen van taken. Er is een lijst van taken om uit te kiezen, of u kunt uw eigen. (U kunt hetzelfde karwei aan meerdere personen, als je wilt.) U kunt ook Alexa herinneren aan een familielid over een karwei op een bepaalde dag en tijd, op elk apparaat dat u kiest.

Wanneer u de klus grafiek, Alexa kunnen lezen van de karwei lijst voor een bepaalde familie lid (“Maggie heeft twee resterende taken: doet weg de wasserij en stof op de balustrade. Je kunt het!”). Het kan ook “aanmelden” een taak markeren als voltooid. U kan achterhalen wie heeft het meeste klusjes in de loop van een week door te vragen naar het “karwei score.”

De Alexa karwei kaart kan motiveren—je bent van game-ifying klusjes (een tactiek die werkt voor kinderen en volwassenen) en u bent het houden van de emotie uit de karwei-delegatie proces. (Er is geen ruzie met Alexa.) En je hoeft niet te houden aan één van die onhandige magnetische karwei planken op uw koelkast. Dat is een overwinning op zich.