Knip het Snoer en Zorg Schudt Op de Gaan Met Deze $31 Blender Portable

0
343
PopBabies Portable Blender (Blue color only) | $31 | Amazon PopBabies Draagbare Mixer (Blauwe kleur alleen) | $31 | AmazonGraphic: Chelsea Steen

Beste Home DealsThe beste huis, keuken, smart home, automotive en aanbiedingen van het web, die dagelijks wordt bijgewerkt.

Ik dacht blenders was de een keuken apparaat dat niet echt kon worden verbeterd — tot ik zag dat deze $30 PopBabies Draagbare Blender, en besefte dat de volgende stap voor de blender is het verlaten van de keuken allemaal samen.

Dit kleine model maakt een shake of smoothie in een tijd — perfect voor on-the-go gebruik op kantoor of waar dan ook — maar laat zijn formaat u gek; hij is krachtig genoeg is om te vernietigen alle ijsblokjes en bevroren fruit die haar in de weg komt. De blender bevat lithium batterijen die worden opgeladen via USB. Plus, het is relatief gemakkelijk te reinigen en wordt geleverd met een gratis trechter en ice cube tray. Koop vandaag nog de jouwe en verheug u, want een snoer dat niet langer banden te leggen.

$31

Draagbare Mixer, PopBabies Personal Blender Smoothie Blender….

Van amazon28 gekocht door readersGMG kan je een commissionBuy nu