Houd Deze Financiële Records in de ‘Go-Bag’

0
249
Illustration for article titled Keep These Financial Records in Your 'Go Bag' Foto: Kate Hannon (Flickr)

Maar zelfs als u don ‘ t live in a hurricane-gevoelig gebied als ik dat doe, er is geen excuus voor het niet hebben van een emergency kit klaar voor de worst-case scenario, of het nu een wildfire of een overstroming of een aardbeving.

Buiten evacuatie essentiële dingen zoals kleding, tandpasta en een zaklamp, u zult ook willen om een aanzienlijke hoeveelheid van de financiële informatie bij de hand hebt.

Deze informatie kan u helpen bij het maken van betalingen, toegang tot ondersteuning, en op een andere manier gaan over het dagelijks leven tijdens of na een calamiteit. Sinds de mobiele telefoon of internet dienst is mogelijk niet beschikbaar, het is belangrijk om niet alleen afhankelijk zijn van het hebben van uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden om toegang te krijgen tot diverse financiële diensten. Plus, je hebt een heleboel van die financiële informatie om u te helpen bij de wederopbouw: bijvoorbeeld, u kan nodig zijn om het bewijs van inkomen als u een aanvraag voor Federal Emergency Management Agency (FEMA) ramp noodhulp. En het laatste wat je wilt doen als je probeert om de rush van uw familie van uw huis probeert te graven uw laatste loonstrookje.

Article preview thumbnail

Hoe pak een “Go Bag” voor noodevacuaties

Een paar weken geleden, een vuur aangewakkerd op een kleine pad aan de uitlopers van de Santa Ana Mountains in…

Lees meer Lees

De volgende zijn de financiële documenten u moet pack exemplaren van in uw evacuatie tas.

Identificatie

 • Rijbewijs en/of paspoort
 • Sociale kaart
 • Geboorteakte
 • Telefoonnummers voor een familie, vrienden of buren
 • School registratie formulieren

Familie

 • Alimentatie betaling akkoord
 • Child support betalingsvoorwaarden akkoord en betalingsbewijzen
 • Ouderenzorg betaling records
 • Testament of vertrouwen
 • Volmacht

Thuis

 • De eigendomsakte van uw huis of uw huurovereenkomst
 • Thuis of huurder verzekering
 • Andere leningen, zoals een home equity lijn van het krediet
 • Foto ‘s van uw woning, inclusief foto’ s van waardevolle voorwerpen die aparte verzekering
 • Overstroming verzekering
 • De onroerende voorheffing verklaring

Auto

 • Titel of lening records
 • Registratie
 • Verzekering

Bankieren, beleggen en credit cards

 • Rekeningnummers, routing nummers, verificatiecodes en instelling contact informatie
 • Account informatie voor aandelen, obligaties of beleggingsfondsen
 • Pensioenrekening records

Andere financiële administratie

 • Meest recente belastingaangifte
 • Arbeidsverleden (een aanbod brief of loonstrookje) en de contactgegevens van de werkplek
 • De overheid voordelen documentatie (Sociale Zekerheid, TANF, veteranen voordelen)
 • Utility account informatie
 • Student lening overeenkomsten

Cash

Samen met uw documenten, die u zult willen hebben geld beschikbaar is voor de kosten indien betaling systemen niet beschikbaar zijn, of de stroom is uitgevallen. Hoeveel moet u handig? De Eenvoudige Prepper adviseert genoeg geld voor één maand van uw meest kritische” kosten van levensonderhoud. Ik meestal de standaard $250, tenzij er een storm aan de horizon in de volgende paar dagen dat vraagt me terug te trekken meer.

Waar je ook kiezen voor het verbergen van uw geld in uw dringende leveringen, zorg ervoor dat het waterdicht is.

Misschien wilt u ook de slip een paar controles in je tas, als je bang bent je geld niet genoeg om potentiële kosten.

Article preview thumbnail

Zeven Van De Voorbereiding Op Noodsituaties Tips Die Je Misschien Niet Kent

Het is Nationale Paraatheid van de Maand, dat betekent dat het tijd is om te zorgen dat u klaar bent voor alles wat het leven …

Lees meer Lees

Het opslaan van uw financiële documenten

FEMA adviseert het houden van of in gedrukte vorm die is opgeslagen op een externe schijf in een brandwerende en waterdichte container. Voor een evacuatie zak, bent u waarschijnlijk meer bezorgd over het waterdicht maken van uw documenten, zodat op zijn minst, pak een doos met plastic diepvries zakken en ga naar de stad.

Hier zijn enkele van mijn papieren kopieën nam ik met mij als ik geëvacueerd tijdens de Orkaan Irma in 2017 (en ja, ik dringend behoefte om te update en reorganiseren van alle).

Foto: Lisa Rowan

Ik graag delen mijn documenten in een paar afzonderlijke zakken en label wat in elke tas met een permanente marker. Elke tas wordt ook een kaartje met mijn naam en adres op gestempeld als een extra laag van identificatie.

Of u nu kiest voor fysieke of digitale kopieën met u, u zult ook willen om daar een back-up in de cloud. Zorg ervoor dat met een wachtwoord beveiligen van uw digitale bestanden.

Als je bezig bent met het toevoegen van documenten aan een flash-station, het toevoegen van een paar bestanden die niet met een wachtwoord beschermd met uw contactgegevens voor noodgevallen. Het markeren met een rood kruis om het makkelijk te maken voor medische professionals om het te herkennen als het nodig is.

Bij het bijwerken van uw “go bag” financiën

Update de documenten gekopieerd je stashing op papier of digitaal ten minste eenmaal per jaar. Als u hebt ervaren een grote verandering—het verplaatsen, het huwelijk, het gezin dood, van baan veranderd, verkocht het huis, enz.—u wilt bijwerken in de toepassing bestanden zo snel mogelijk.

FEMA heeft een afdrukbare Financiële Nood Eerste Hulp Kit, die u kunt invullen bij de hand te hebben, samen met kopieën van uw documenten. Het kan voelen als een moeizaam proces om te lopen door elke stap, maar neem de tijd om te verzamelen van deze documenten en het maken van de juiste back-ups kunnen nu voorzien van de broodnodige geruststelling als je opgepompt met adrenaline tijdens een evacuatie situatie.