Hoe om te Worden Geïnspireerd, Niet Ontmoedigd, door Fitness Instagram

0
254
Illustration for article titled How to Be Inspired, Not Discouraged, by Fitness Instagram Foto: Cedric Lim

Fitness Instagram kan een krachtige bron van inspiratie. Het kan ook een ziel-zuigende moeras vol onmogelijk mensen fit met dingen doen die je nooit zou kunnen bedenken en verkopen van producten die je plotseling moet hebben. Hier is hoe het te gebruiken, zodat u zich beter, niet slechter, na het controleren van uw feed.

Volg mensen die net voor je aan je conditie reis

Gewoon omdat het ‘ s werelds mooiste en meest talentvolle mensen op Instagram betekent niet dat je hebt om ze te volgen. Wat we zien in de war kunnen schoppen onze waarneming van de werkelijkheid; ik weet dat ik niet de enige persoon die voelt zich slechter over mijn lichaam na het scrollen langs afbeeldingen van mensen van wie de lichamen, licht-en/of Photoshop skills zijn competities dan de mijne.

Tenzij u echt genieten van die ambitieuze accounts ontvolgen ze. In plaats daarvan, kijk voor de soorten accounts die je enthousiast over je eigen conditie. Deze kunnen zijn:

  • Mensen die werken aan dezelfde doelen als jij (maar niet hebben bereikt ze nog)
  • Mensen met een vergelijkbare lichaamsbouw van jou
  • Mensen die trainen in de sportschool, of in een soortgelijke omgeving (bijvoorbeeld als u een huis sportschool, op zoek naar mensen die gebruik maken van dezelfde soorten apparatuur)
  • Mensen die een beetje beter dan je op een vaardigheid die je aan het werk bent
  • Mensen die creatief over nieuwe dingen uit te proberen, als ze zijn dingen die je realistisch zou willen proberen
  • Mensen die concurreren in een sport die je traint

Deze mensen kunnen worden real-life vrienden, beroemdheden, of iemand tussen zit. Kortom, u bent niet op zoek naar mensen die gericht zijn op kilometers afstand van jou, maar mensen die u tonen hoe u uw eigen doelen te bereiken zijn binnen handbereik.

En vergeet niet dat je kunt volgen hashtags, ook. Hoe specifieker hoe beter: ik heb gewerkt aan een weinig bekende lift genaamd de gebogen druk, dus ik volg de #bentpress tag en ik zie tientallen andere mensen die dat proberen, lift, ook. Sommige hebben een geweldige techniek en een lift kan veel meer dan ik; anderen hebben moeite om het te leren en ik kan meevoelen.

Kijken naar het proces, niet alleen het hoogtepunt rollen

Een subtiel verschil tussen een intentieverklaring en inspirerende Insta-accounts is of ze laten het proces van trainen en steeds beter.

Article preview thumbnail

Ik Deadlifted 275 Pond door te Focussen op het Proces, Niet het Doel

In augustus 2015, ik stoutmoedig verkondigde dat ik zou worden “deadlifting badass.” In mijn eigen wereld,…

Lees meer Lees

Sommige accounts tonen alleen de hoogtepunten van hun opleiding: de yoga houding die vereist jaren van flexibiliteit op het werk, de parkour verplaatsen ze niet honderden keren voordat ze voor het eerst in geslaagd, de deadlift die alleen kon worden dat jaw-dropping aantal kilo ‘ s omdat die lifter is de training consequent sinds ze een tiener was.

Hoogtepunten trekken volgelingen voor Instagram, maar ik vind het proces is veel meer fascinerend om naar te kijken. Soms mensen die meer bekende of professional meer voorzichtig over curating hun accounts, zodat u nog meer hoogtepunten en minder proces. Maar mensen die niet beschikken over een personeel of een social media strategie een grotere kans hebben om gewoon posten wat er gaande is in hun opleiding zoals die nu is, dus zorg ervoor om verder te kijken dan de grote namen.

Kijk verhalen

Als u al het negeren van Instagram verhalen, doe jezelf een plezier en neem een kijkje. Verhalen zijn de posten die niet worden weergegeven in een persoon de gewone voeding; in plaats daarvan krijg je ze door op de profielfoto van die persoon wanneer een gekleurde cirkel rond. (Ja, het is een rare keuze, ik pretendeer niet uit te leggen.)

Verhalen verdwijnen na 24 uur, zodat de mensen de neiging om te posten wat ze nu doet, in plaats van de gewone voeding waar ze dingen die zullen worden op hun profiel meer of minder permanent. In andere woorden, ze zijn geweldig voor het tonen van het proces van de opleiding.

Article preview thumbnail

Hoe Maak je Je Instagram Verhalen Alleen Zichtbaar voor ‘Vrienden’

Instagram is een van die platformen, zoals Twitter, dat heb ik altijd beschouwd als de inhoud die ik post…

Lees meer Lees

Iedereen gebruikt hun hoogtepunten anders, maar ik hou van het zien van mensen na een paar clips van wat ze deden in de fitnessruimte vandaag de dag, of zelfs van wat ze doen wanneer ze niet in de sportschool.

Post, ga niet meteen

Het is aan u hoe actief je wilt zijn op Instagram, maar er zijn voordelen aan het springen en de omgang met andere mensen. In plaats van gewoon scrollen andermans spullen, en overweeg wat uw proces eruit ziet, en wat je highlight reel kon bevatten.

Ik heb vrienden die tag elkaar in verhalen, als een herinnering uit te werken, of die van een uitdaging om te proberen een nieuwe beweging (dat doet me denken, ik ben iemand wat monkey bar crunches). Reageren of antwoorden naar iemands verhaal, en dat begint een directe boodschap gesprek tussen de twee van u. Ik heb zowel gekregen en gegeven een aantal geweldige feedback die manier.

Article preview thumbnail

Hoe Schuif Iemand In de DMs Zonder dat het een Creep

Het internet heeft ons een ongekende toegang voor iedereen. We kunnen niet alleen zien wat onze exen zijn…

Lees meer Lees

Niet het gevoel dat je hebt om alles uit te proberen

Vooral als je avontuurlijke over wat u volgen, kan al snel tot meer ideeën voor een training dan u wellicht tijd om te proberen. Maar vergeet niet, u bent op uw eigen fitness-reis—wat dat voor u betekent en uiteindelijk zult u het gelukkigst wanneer je stick met je eigen plan.

Net zoals je niet zou verwachten dat de powerlifters op uw voeding om te proberen elke beweging van een yoga guru of vice versa, zult u niet in staat zijn om vooruitgang als je probeert zo veel nieuwe dingen die je krijgt nooit meer een kans om goed op elk van hen. Dus als je in de verleiding komen om alles uit te proberen, stoppen en na te denken: Wat vind ik leuk om te doen? Welke doelen wil ik te werk?

Gebruik dan uw antwoorden op deze vragen om te beslissen wat er in je routine. Zeker, er kan af en toe domme uitdaging (ik zeg dit als iemand die onlangs een persoonlijk record in de donut squat), maar de meesten van ons zijn het gelukkigst wanneer we kiezen voor de korte en de lange termijn doelen en omarm het proces dat zal ons zeker.

Article preview thumbnail

Hoe Nep ‘Voor en Na’ Foto ‘ s Fitness

We hebben allemaal gezien dat die transformatie foto ‘ s van mensen die een uit de kogelvis-zoals buik te…

Lees meer Lees