Udsigt fra lufthavnen: HPE Opdage 2019

0
10

Sands Expo Center at the Venetian, Las Vegas

Arven sælger siger det er på vej i en ny retning, men kan det virkelig holde på toppen af alle disse løfter?

Lidt over to år i Antonio Dmu ‘ s tid som administrerende DIREKTØR i HPE og virksomheden er snarere en anden bæst til, hvordan Meg Whitman forlod det i November 2017.

Ikke meget har ændret sig strukturelt, men dette års Opdage konference i Las Vegas til mig påpeget, at en ændring i kulturen. Naturligvis, havde vi det sædvanlige produkt meddelelser – hvoraf nogle var ret spændende – men der var en masse tid på at tale om mere “businessy” elementer.

HPE CEO Antonio Neri on stage at HPE Discover 2019 Las Vegas in front of GreenLake text

GreenLake er et fremragende eksempel på dette. Forbrug-baseret tjeneste, der blev lanceret tilbage i November 2017 (lige som Dmu overtog tøjlerne, i virkeligheden), men var helt stjernen i showet i år.

Det er klart, at virksomheden er nu aggressivt forfølge en “as a service” – model, snarere end at sælge én gang og håber på at gentage brugerdefinerede ned den linje, som det har været tilfældet i fortiden, med et løfte om at gøre den fulde HPE portefølje til rådighed gennem GreenLake i 2022. Mens der er en smule fudge (du kan stadig købe på en one-off grundlag snarere end forbruget, hvis du virkelig vil), dette er for mig et stort skridt væk fra de år, vi taler om “hybrid DET” under Whitman, som jeg så vid udstrækning som et forsøg på at give en finer af uklarhed til HPE ‘ s produkter, mens virkelig at opretholde en traditionel, arv sælger-profil.

Se relaterede

Hvad de kan forvente fra HPE Opdage 2019 Udsigt fra lufthavnen: HPE Opdage 2018 HPE Opdage 2019: fremtiden er ‘as a service’ HPE lag AI på lager i premium-tier tryk

Taler af skyen, og virksomheden er begyndt virkelig at tage denne teknologi i partnerskab med cloud-leverandører – og ikke bare gamle venner som Microsoft, men også AWS og Google. I særdeleshed, er det ved hjælp af containerisation teknologi til sin fordel, såvel som den offentlige sky virksomhedernes erkendelse af, at de er nødt til at spille godt med traditionelle leverandører med henblik på at maksimere deres kunder pool (ikke alt, der kan være vært på en public cloud, efter alle).

Aruba head Keerti Melkote and HPE CEO Antonio Neri at HPE Discover 2019 keynote

HPE har også bragt sin networking business, Aruba, som front og center i skyen samtale med en større opdatering til Aruba Central. Ja, det var givet en af de håndfulde af produktet slots under grundtonen, med Aruba medstifter Keerti Melkote tager til scenen sammen med Dmu at tale om denne cloud management service.

Vi så også virksomhedens in-memory computing indsats begynder at bære nogle kommercielle frugt. Mens Den Maskine, som det blev kaldt, var stille og roligt nedjusteret i løbet af de seneste par år fra in-memory computing moonshot produkt til in-memory computing-projektet, er egentlig bare en anden del af HPE Labs, dens teknologi, lever videre i form af Primera.

Dette apparat – som sin straalende skaberne var tydeligt tilfreds med ved at trykke på start – leveres med 100% oppetidsgaranti (jeg er ikke afrunding op der, enten) og blev beskrevet for mig, af en uafhængig analytiker, som virksomhedens vigtigste opbevaring lancering i år.

Primera storage appliance press reveal at HPE Discover 2019

Der var også en masse vægt på virksomhedens sociale ansvar (CSR) initiativer, herunder dens fortsatte partnerskab med Purdue University med henblik på at bruge data og analytics til at løse verdens sult (nej, virkelig). Som vi gentagne gange at vide, er det virksomhedens forpligtelse til social-og godt går hele vejen tilbage til “Bill og David” (Hewlett og Packard henholdsvis, i tilfælde af at du er ikke på fornavn vilkår med selskabets stiftere), selvom det ikke er en frygtelig masse beviser, der blev bragt sammen til støtte for denne påstand.

Alt i alt, især som en person, der gik glip af 2018 os Opdage og Opleve Europa, og jeg føler, at der er sket en mærkbar forandring i virksomheden i løbet af de sidste 18 måneder, og jeg er ikke den eneste, der kan godskrives næsten helt til Dmu.

Som et par mennesker, jeg talte med på konferencen påpegede, at han er en usædvanlig race af CEO i dag; han sluttede sig HPE ‘ s forgænger, HP som et call-center, gennemført i 1995, og i den mellemliggende 24 år arbejdet sig op til den øverste job, snarere end at være en direkte transplantation som de fire Direktører, der gik forud for ham. Jeg forstår, at han er meget hands-on og har været tæt involveret i udviklingen af Aruba Central (han var HP ‘ s netværk hoved i et stykke tid efter alle), at satsningen Primera 100% oppetid krav og omdrejningspunkt til et forbrug-baseret virksomhed.

Jeg ønsker ikke at lyde som om jeg er helt holder sig til den party line, HPE virkelig føle sig som en mere service-orienteret og collaborative business, end det var for blot en kort to år siden. Jeg vil være spændende at se næste år, hvor meget virksomheden er rent faktisk gøres gennem GreenLake (af 600 kunder i øjeblikket tæller som at drive forretning gennem ordningen, er to-tredjedele er faktisk “i støbeskeen”), og om vi vil se, hvordan at 100% oppetid-kravet er holdt op. Hvis det er gjort godt, vi kunne være på et meget spændende tidspunkt i udviklingen af storage-teknologi, og jeg ville forvente at se nogle flere produkter, der bruger den samme teknologi til at være meget bogstaveligt afsløret.

Alle billeder: Jane fmd: steen/Dennis Publishing. Alle rettigheder forbeholdes.