Aloita Urasi projektipäällikkö Tämän Six Sigma Sertifiointi Koulutus

0
14

Sähköposti

Facebook

Whatsapp

Pinterest

Twitter

Ensimmäinen kehitetty 1980-luvulla, Motorola, Six Sigma menetelmä projektinhallinta on sittemmin ottanut haltuunsa maailman. Tuhansia top yritykset käyttävät sitä ja ovat valmiita maksamaan alkuun dollarin sertifioitu asiantuntijoita. Jos haluat edetä urallasi, tai työskennellä projektipäällikkönä, Kattava Six Sigma Sertifiointi Kokoelma voi auttaa sinua hankkimaan tarvittavat taidot. Kokoelma sisältää 10 video kursseja kohti alkuun ammatillinen tentit. Voit saada sen nyt 35 dollaria Semi-Vuosittainen Myynti MakeUseOf Tarjoukset.

Master Prosessi

Vaikka Six Sigma framework kehitettiin alun perin valmistus, sitä voidaan soveltaa myös muualla. Vuosien tykkää Amazon, Ford, GE, ja Dell ovat kaikki hyväksyneet sitä menestyksekkäästi.

Jos haluat työskennellä nämä jättiläiset, se on hyvä idea tutustua Six Sigma. Tämä koulutus auttaa sinua hallitsemaan menetelmät, sekä monia muita hyödyllisiä management-taitoja.

Kautta 32 tuntia video tutorials, oppia keskeiset periaatteet Six Sigma ja kuinka he voivat soveltaa mihin tahansa liiketoimintaa asetus. Voit myös oppia Lean Six Sigma (suosittu variantti), Minitab (project management software), Voice of Customer tekniikoita, ja Quality Function Deployment (osa Six Sigma).

Lisäksi paketti sisältää täyden prep for Six Sigma tentit — päässä Valkoinen Vyö Musta Vyö.

32 Tuntia Koulutusta $35

Tilaa nyt $35 saada elinikäinen pääsy koulutukseen, arvoltaan $1,649.91.