Hvordan man laver en God Podcast, i Henhold til de Professionelle

0
11
Illustration for article titled How to Create a Great Podcast, According to the Professionals Foto: Sam Rios

At starte din egen podcast er svært. Gør din podcast bedre er endnu sværere. Og en masse gode råd ud af, at der er for vage. Hvordan kan du gøre det mere interessant? Hvordan du identificerer din målgruppe? Så vi spurgte 14 vellykket podcasters ét spørgsmål: Hvad er podcasting tip om, at de fleste mennesker ikke tænker over? Her er hvad de sagde.

Nicole Drespel, co-host i Indbakke

For guest-centreret podcasts, finde ud af en balance mellem at være en god vært (med fokus på den gæst, ikke at lave det hele om dig) og også gøre det lidt om dig. Fordi gæsten er der kun for en episode, så hvis du vil have folk til at komme tilbage, de har brug for at vide, hvem de kommer tilbage til hver uge.

Article preview thumbnail

Jeg er Komiker Nicole Drespel, og Dette Er, Hvordan jeg Arbejder

Der er måske ti ting i verden, der fortjener titlen “bedst bevarede hemmelighed”, og en af dem…

Læs mere Læs

Eric Eddings, co-vært for Nod –

Hensynsløst redigere! Folk lytter til, at flere og flere podcasts, så hvert sekund de lytter du kæmper for opmærksomhed. Lyt tilbage til din optagelse og notere ned hvert øjeblik, du fik keder, distraheret, eller forvirret. Derefter skæres de dele ud først. Fokusere på at give dit publikum den bedste øjeblikke og bogstaveligt talt ignorere resten.

Også overveje for at Gøre punkter i dit interview/samtale/vis opbygge til et tilfredsstillende resultat? Omarrangere det så, de gør.

Article preview thumbnail

Vi er ‘Nik’ Co-Værter Bretagne og Eric, og Dette Er, Hvordan Vi Arbejder

Nik, den populære Gimlet Medier podcast om black liv og kultur hosted af Bretagne Luse og…

Læs mere Læs

Anna Salg, vært for Død, Sex & Penge

Før du registrerer din første bånd, afslut denne sætning: “Folk vil lytte til min podcast, fordi ______.” De fleste podcasts start fra skaberne af ” personlige passioner, som er fantastisk! Men i en overfyldt podcast landskabet, er det vigtigt at følge op med en klar argument om, hvad der vil være anderledes, speciel og spændende om, hvad du gør, og hvorfor det vil være værd at din lytternes tid.

Levi Sharpe, lyd designer af Værelseskammerat Fra Helvede og tidligere producent af Lifehacker er Opgraderingen

Selv hvis man ansætter folk til at hjælpe dig, du vil altid blive holdt tilbage kreativt, hvis du ikke tager dig tid til at lære at gøre en smule af ethvert aspekt af dig selv, herunder de tekniske aspekter. Blive dygtige i et lydredigeringssoftware, og få en ordentlig forståelse af det grundlæggende udstyr, såsom forskelle mellem typer af mikrofoner, og lære nogle af bedste praksis for optagelse. Ellers kan du ikke engang ved hvad de skal bede om—eller at du kan bede om noget—eller du kan oprette unødvendige kampe for dit team.

Article preview thumbnail

Jeg er Levi Sharpe, Lifehacker Podcast Producer, og Dette Er, Hvordan jeg Arbejder

Hver uge vi deler de genveje, arbejdsområder, og produktiviteten tips af vores foretrukne eksperter. Dette …

Læs mere Læs

Emily Morse, vært for Sex Med Emily podcast og Sex Med Emily på SiriusXM

Podcast-lyttere er meget engageret publikum, og ligesom de fleste succesfulde relationer, det hjælper at være sårbare. Jeg har konstateret, at når jeg deler mine egne udfordringer, selv om et råd, podcast, det giver publikum mulighed for at oprette forbindelse til en dybere og mere relatable niveau.

Dette giver også mine gæster til at bosætte sig i et interview, hvor de føler sig trygge til at dele deres egne historier om den menneskelige erfaring. Denne proces skaber mere lærevillige øjeblikke og inspirerer publikum til at tage handling på deres eget liv.

Maurice Kirsebær, vært for Revision Vej

Hvis du bruger en bord mikrofon, ikke rammer bordet!

Der er en grund til, radio viser, har mikrofoner på boom-arme: Det forhindrer mikrofonen fra picking up vibrationer fra bordet. Hver gang du trykker på bordet, mikrofonen opfanger den ganske højlydt.

Article preview thumbnail

Jeg er “Revision Sti’ – Vært, Maurice Kirsebær, og Dette Er, Hvordan jeg Arbejder

Maurice Cherry betaler det frem. Designeren kører flere projekter, der fremhæver sort skabere…

Læs mere Læs

Julie Shapiro, executive producer af Radiotopia

Fokus på en historie, emne eller problem, du er dybt passioneret omkring, og være parat til at spise, drikke, leve og trække vejret, at emnet for en overskuelig fremtid. Og måske at ikke sovet så meget.

Jason Oberholtzer, grundlægger af Diagrammer og Fritid, der er producent af Longreads og Distribueret

Producere med fælles podcast at lytte betingelser i tankerne: opvask, i bruseren, mens du træner, på en støjende pendler. Folk lytter ikke i uberørte omgivelser, så oplysningerne skal være klare, præcise og lette at høre. Der skal påvirke både tekniske og redaktionelle valg.

Phoebe Dommer, vært og co-creator af Kriminelle og Dette Er Kærligheden

Alle bør komme tæt på mikrofonen. Blot at gøre, som kan gøre en nat og dag forskel.

Article preview thumbnail

Jeg er Phoebe Dommer, Vært for “Kriminel” og “Det Er Kærlighed,” og Dette Er, Hvordan jeg Arbejder

Den ægte kriminalitet podcast Kriminelle og menneskelig interesse podcast Dette Er Kærlighed er to af de mest…

Læs mere Læs

Nate DiMeo, vært og skaberen af Memory Palace

Skriv venligst. Og jeg kan ikke sige, at fordi min podcast er alle skrevet. Viser endda i den ærværdige genre af To Personer, der Taler Om Ting, bliver så meget strammere, så meget mere lyttevenlig, hvis du tager dig tid til at skrive en indledning til samtalen, til at orientere lytteren. Fortælle dem, hvor de er på vej hen. Gøre dem ønsker at gå der med dig. Og derefter komme i gang.

Matt Stroup, co-host i Indbakke

Det er fint at have en lille præamblen før showet starter, men sørg for at du giver lytterne, hvad du lovende hellere før end senere. For meget pre-show vidtløftige kan være irriterende at en lytter. Ikke blot omfatter det, fordi du ikke ved, hvordan du starter dit show.

Bill Conway, co-vært for De Hårde Tider, Podcast

Registrere mindst 5 episoder, før du går live, få dem krænges og klar til at gå. Det vil gøre tingene nemmere for dig, når du skal til at begynde at offentliggøre på en ugentlig basis.

Article preview thumbnail

Vi er Grundlæggerne af de Hårde Tider, og Dette Er, Hvordan Vi Arbejder

For de år, der var en god satiriske nyhedssite på internettet. Løg (nu en søster blog…

Læs mere Læs

Eric Nuzum, producent af TED Radio Times, Invisibilia, og Hvor Skal Vi Begynde? og forfatter af Lave Støj

Kender din målgruppe. Og få specifikke. Hvis, for eksempel, du har en passion for biavl og ønsker at starte et podcast om biavl. Hvem taler du til? Gråsprængt veteran biavlere? Dem, der er interesseret i at starte en bee hive? De er to meget forskellige podcasts.

Simon Tillotson, der er producent af I Vores Tid

Det er ikke alt om den seneste episode. Få mest ud af dit arkiv. Flag op, hvad tilhørerne har savnet, hvis de er nye abonnenter—hvis du vælger stærkt indhold, de vil takke dig for det. Og glem ikke nogle ordentlige kiks for dine gæster bagefter (så godt som te eller kaffe).

Article preview thumbnail

Samlet Set Har Det Bedste Historie-Podcast Er ‘I Vores Tid’

Du bør lytte til mere end en historie podcast. Men hvis du er nødt til at vælge én, pick I Vores …

Læs mere Læs

Vores spørgsmål var inspireret af Redditor RevEnFuego, der stillede et lignende spørgsmål på r/podcasting og fik gode svar. RevEnFuego inkluderet deres egne:

Lytte/se interview viser. Se Dave Letterman ‘ s nye særlige, lytte til Stern eller Maron. Lyt til hvad de siger, og hvordan de interagerer med mennesker. Må ikke stjæle deres stil, men læg mærke til, hvad de gør, der gør DU ønsker at holde lytter.

Vores favorit tip i tråd kommer fra redditor tsunaminoal:

Hvis du laver en dobbelt-endet vis, optagelse særskilt, men chatter over Uenighed/etc, hold dine hovedtelefoner over din mic og bede den anden person om at klappe 3 gange. I posten, dette gør at synkronisere dine spor super simpelt.

Læs flere tips på Reddit, og fortæl os dine egne.