Hvordan å Lage en God Podcast, i Henhold til de Profesjonelle

0
8
Illustration for article titled How to Create a Great Podcast, According to the Professionals Foto: Sam Rios

Å starte din egen podcast er vanskelig. Gjør din podcast bedre er enda vanskeligere. Og en masse råd ut det er for vage. Hvordan kan du gjøre den mer interessant? Hvordan kan du identifisere målgruppen? Så vi spurte 14 vellykket podcasters ett spørsmål: Hva er en podcast tips om at folk flest ikke tenker på? Her er hva de sa.

Nicole Drespel, co-host of Innboks

For gjestenes-sentriske podcaster, finne en balanse mellom å være en god vert (med fokus på gjesten, ikke gjør det om du), og også å gjøre det litt om deg. Fordi gjest den er bare der for en episode, så hvis du vil at folk kommer tilbake, de trenger å vite hvem de kommer tilbake til hver uke.

Article preview thumbnail

Jeg er Komiker Nicole Drespel, og Dette Er Hvordan jeg Jobber

Det er kanskje ti ting i verden som fortjener tittelen “best bevarte hemmelighet”, og en av dem…

Les mer Les

Eric Eddings, co-host of Nod

Nådeløst rediger! Folk lytter til mer og mer podcaster, så hvert eneste sekund de lytter du kjemper for å få oppmerksomhet. Lytt tilbake til innspilling og skrive ned hvert øyeblikk du ble lei, distrahert eller forvirret. Deretter kuttet de deler ut først. Fokus på å gi publikum den beste øyeblikk og bokstavelig talt ignorere resten.

Også vurdere å bestille: Gjør poeng av intervju/samtale/vis bygge til en tilfredsstillende konklusjon? Ordne det slik at de gjør.

Article preview thumbnail

Vi er “Nikke” Co-Vert-Bretagne og Eric, og Dette Er Hvordan Vi Arbeider

Nod, den populære Gimlet Media podcast om black liv og kultur arrangert av Bretagne Luse-og…

Les mer Les

Anna Salg, vert av Død, Sex og Penger

Før du spiller din første tape, fullfør denne setningen: “Folk vil ønsker å lytte til min podcast fordi ______.” De fleste podcaster start fra skaperne’ personlige lidenskaper, noe som er flott! Men i en slik overfylt podcast landskapet, er det viktig å følge opp med et klart argument om hva som vil være forskjellige, spesielle og fengslende om hva du gjør og hvorfor det vil være verdt din lyttere’ tid.

Levi Sharpe, lyddesigner av Romkamerat Fra Helvete og tidligere produsent av Lifehacker er Oppgraderingen

Selv om du ansette folk til å hjelpe deg, du vil alltid holdes tilbake kreativt hvis du ikke tar deg tid til å lære hvordan å gjøre litt av hvert aspekt deg selv, inkludert tekniske aspekter. Bli dyktigere på en lyd redigering programvare, og få en skikkelig forståelse av grunnleggende utstyr, slik som forskjellene mellom typer mikrofoner, og lære noen eksempler på beste praksis for opptak. Ellers kan du ikke engang vet hva du skal spørre om—eller som du kan spørre om noe—eller du kan opprette unødvendige kamper for klubben.

Article preview thumbnail

Jeg er Levi Sharpe, Lifehacker Podcast Producer, og Dette Er Hvordan jeg Jobber

Hver uke deler vi den snarveier, arbeidsområder, og produktiviteten tips av våre favoritt-eksperter. Dette …

Les mer Les

Emily Morse, vert for Sex Med Emily podcast og Sex Med Emily på SiriusXM

Podcast lyttere er svært engasjert publikum, og som de fleste vellykkede forhold, det hjelper å være sårbare. Jeg har funnet ut at når jeg dele mine egne utfordringer, selv om et råd podcast, det gjør det mulig for publikum å koble på en dypere og mer relatable nivå.

Dette gjør også mine gjester for å bosette seg i et intervju der de føler seg komfortable med å dele sine egne historier om menneskelig erfaring. Denne prosessen skaper mer lærevillig øyeblikk og inspirerer publikum til å ta handling i sitt eget liv.

Maurice Kirsebær, vert Revisjon av Banen

Hvis du bruker en bordplate mikrofon, ikke treffer bordet!

Det er en grunn til radio-programmer har mikrofoner på boom armer: Det hindrer mikrofon fra plukker opp vibrasjoner fra bordet. Hver gang du treffer bordet, mikrofonen fanger den opp ganske høyt.

Article preview thumbnail

Jeg er ‘Revisjon Vei’ Vert Maurice Kirsebær, og Dette Er Hvordan jeg Jobber

Maurice Cherry betaler den frem. Designer driver flere prosjekter som belyser svart skapere…

Les mer Les

Julie Shapiro, executive producer av Radiotopia

Fokus på en historie, emne eller problem du er dypt lidenskapelig om, og være forberedt på å spise, drikke, lever og ånder for at emnet for den nærmeste fremtiden. Og kanskje for å ikke sove veldig mye.

Jason Oberholtzer, grunnlegger av Diagrammer og Fritid, produsent av Longreads og Distribuert

Produsere med felles podcast lytte forhold i tankene: oppvasken, i dusjen, mens du trener, på et støyende pendle. Mennesker hører ikke i uberørte omgivelser slik informasjon må være klar, konsis og lett å høre. Som skulle påvirke både tekniske og redaksjonelle valg.

Phoebe Dommer, vert og co-skaperen av Kriminelle og Dette Er Kjærligheten

Alle bør komme nær mikrofonen. Bare å gjøre som kan gjøre en natt og dag forskjell.

Article preview thumbnail

Jeg er Phoebe Dommer, Vert av “Kriminelle” og “Dette Er Kjærligheten,” og Dette Er Hvordan jeg Jobber

Den sanne kriminalitet podcast Kriminelle og den menneskelige interesse podcast Dette Er Kjærligheten, er to av de mest…

Les mer Les

Nate DiMeo, være vert for, og skaperen av Minne Palace

Vennligst skriv. Og jeg sier ikke at fordi min podcast er alt som er skrevet. Selv viser i den ærverdige sjanger av To Personer Snakker Om Ting blitt så mye større, så mye mer lyttbar hvis du tar deg tid til å skrive en innledning til samtale for å orientere den som lytter. Fortell dem hvor de kommer. Gjøre dem ønsker å gå der sammen med deg. Og så kommer du i gang.

Matt Stroup, co-host of Innboks

Det er fint å ha en liten innledning før showet starter, men sørg for at du gir lyttere hva du er lovende før heller enn senere. For mye pre-show springende kan være irriterende for en lytter. Ikke bare inkluderer det fordi du ikke vet hvordan du starter showet.

Bill Conway, co-host of The Hard Times Podcast

Ta opp minst 5 episoder før du går live, har dem samlet og klar til å gå. Det vil gjøre ting enklere for deg når du trenger for å starte publisering på en ukentlig basis.

Article preview thumbnail

Vi er Grunnleggerne av den Harde Tider, og Dette Er Hvordan Vi Arbeider

For år, det var en god satirisk nettavis på internett. Løk (nå en søster bloggen av…

Les mer Les

Eric Nuzum, produsent av TED Radio Hour, Invisibilia, og Hvor Skal Vi Begynne? og forfatteren av Lage Støy

Vet publikum. Og får spesifikk. Hvis, for eksempel, har du en lidenskap for birøkt, og ønsker å starte en podcast om birøkt. Hvem snakker du til? Klynket erfarne birøktere? De som er interessert i å starte en bie bikube? De er to veldig forskjellige podcaster.

Simon Tillotson, produsent av I Vår Tid

Det er ikke alt om siste episode. Få mest mulig ut av arkivet. Flagget opp hva lytterne har gått glipp av hvis de er nye abonnenter—hvis du velger sterkt innhold, de vil takke deg for det. Og ikke glem noen anstendig kjeks for dine gjester etterpå (samt te eller kaffe).

Article preview thumbnail

Den Beste Samlede Historie Podcast Er “I Vår Tid”

Du bør lytte til mer enn én historie podcast. Men hvis du har til å plukke ut bare én, plukke I Vår …

Les mer Les

Vårt spørsmål var inspirert av Redditor RevEnFuego, som stilte et lignende spørsmål på r/podcasting og fikk gode svar. RevEnFuego inkludert sine egne:

Hør/se intervju viser. Se Dave Letterman ‘ s nye spesielle, lytte til Stern eller Maron. Lytt til hva de sier og hvordan de samhandler med andre mennesker. Ikke stjel stilen deres, men legg merke til hva de gjør som gjør at DU ønsker å fortsette å lytte.

Vår favoritt tips i tråden kommer fra redditor tsunaminoal:

Hvis du gjør en double-ended vis, opptak separat, men å chatte over Splid/etc, hold dine hodetelefoner over mikrofonen og be den andre personen om å klappe 3 ganger. I innlegget, dette gjør det enkelt å synkronisere ditt spor super enkelt.

Les flere tips på Reddit, og fortell oss dine egne.