Hands-on: Sonys flagskib Xperia Z5 lineup

0
3

Mobil Teknologi

5 billeder

Den nye Xperia Z5 er tilgængelig i tre forskellige varianter(Credit: Chris Wood/Gizmag)

Sony har taget ombrydes fra sin seneste flagskib Xperia smartphones ved et arrangement for pressen til IFA i Berlin. Den nye håndsæt leveres i tre størrelser (kendt som Z5, Z5 Kompakt og Z5 Premium), som tilbyder høje ende, hvis ikke den førende bygge kvalitet.

Start med standard Xperia Z5, build består af en matteret glas tilbage og metal sider, som på papiret lyder fantastisk. Tingene er ikke helt så stor i person, med enheden falder kort af denne premium-flagskib føler, at du vil få fra tilsvarende bygget smartphones som Samsung Galaxy S6 kant+.

Enheden føles også en smidge chunkier end en stor del af konkurrencen (det er en hår tykkere end iPhone 6 Plus og S6 kant+), og er det ikke hjulpet af de firkantede skuldre design.

Der er en fingerprint sensor på Z5, men det er placeret på siden af enheden snarere end i front. Måske lyder lidt unaturligt i starten, men din finger sidder over knappen under brug alligevel, så det føles ganske naturligt at holde et tal over knappen efter oplåsning af skærmen.

Den 5.2-tommer skærm på Z5 tilbyder en 1.920 x 1.080 opløsning. Det er langt fra den skarpeste panel på markedet, men det ser stadig fantastisk for vores øjne. Enheden er drevet af en øverste hylde Snapdragon 810 processor, og kører på Android Slikkepind. I løbet af test-interfacet var ultra fleksible, og vi fandt ikke en eneste performance problemer.

Mens vi havde brug for mere tid til at foretage en vurdering af, om den Z5 ‘ s optik, vi gjorde prøve både den forreste og bageste skytter, og de har givet gode resultater. Sony ‘ s pakket en helt ny Exmor RS sensor i Z5, og de farver og detaljer fra den 23 MP kamera på bagsiden så stor. Fotos blev også revet væk lynhurtigt, med lidt forsinkelse, efter at trykke på knappen (der er en fysisk nøgle på siden af enheden, samt en standard software-knappen).

Xperia Z5 Kompakt ligner sin storebror, med samme bygning, processor og kameraer. Den store forskel er dens 4.6-tommer 720p skærm, som så solid nok under test, men det er klart ikke den højeste ende panel omkring. Der er også 2 GB RAM i den Kompakte, i modsætning til 3 GB hukommelse i standard Z5.

Ifølge Sony, både Z5 og Z5 Kompakt løber i op til to hele dage på en enkelt opladning, som kunne være et godt salgsargument, hvis det gælder under test. Der er også hurtig opladning tech i prisen, så du kan tilføje en påstået 5,5 timer gebyr i bare 10 minutter.

Sony annoncerede et andet flagskib smartphone på IFA, kendt som Z5 Præmie. Premium-funktioner, den første nogensinde 4K UHD smartphone-displayet. Panelet strækker sig over 5,5 inches, og brugere vil være i stand til output video til 4K-Tv ved hjælp af et MHL-forbindelse.

Sony Xperia Z5 og Z5 Compact er sat til lancering i oktober, mens Z5 Premium lander i November.

Produkt side: Sony

The new Xperia Z5 is available in three different flavors

Den nye Xperia Z5 er tilgængelig i tre forskellige varianter

(Credit: Chris Wood/Gizmag)

The 5.2-inch display on the Z5 offers a 1,920 x 1,080 resolution. It's far from the sharpest panel on the market, but it still looks great

Den 5.2-tommer skærm på Z5 tilbyder en 1.920 x 1.080 opløsning. Det er langt fra den skarpeste panel på markedet, men det ser stadig fantastisk

(Credit: Chris Wood/Gizmag)

The build consists of a frosted glass back and metal sides

Opbygningen består af en matteret glas tilbage og metal sider

(Credit: Chris Wood/Gizmag)

Gizmag went hands-on with the Xperia Z5 Compact at IFA 2015

Gizmag gik hands-on med Xperia Z5 Kompakt på IFA 2015

(Credit: Chris Wood/Gizmag)

The Xperia Z5 Compact (pictured) is similar big brother, with the same build, processor and cameras. The big difference is its 4.6-inch 720 display

Xperia Z5 Kompakt (billedet) er lignende big brother, med samme bygning, processor og kameraer. Den store forskel er dens 4.6-tommer 720 display

(Credit: Chris Wood/Gizmag)