Den globale etterspørselen etter SKIPSFART tech fortsetter å stige, til tross for økonomiske woes

0
13

British exports

Tech eksporten var verdt £3,2 milliarder kroner i 2018 takk til “banebrytende BRITISKE selskaper”

STORBRITANNIAS datamaskinen eksport i 2018 var verdt £3,2 milliarder kroner, som landets tech sektoren fortsetter å ha en stor innvirkning på den generelle økonomien.

Dette er i henhold til en rapport fra Avdeling for Internasjonal Handel (DIT), som sa at NORGE eksporterte £282.9 millioner kroner verdt av romfartøy og £62.4 millioner kroner verdt av roboter i 2018. Det var en 201.8% økning siden 2013.

London og sørøst fortsetter å dominere STORBRITANNIAS digital industrien, med selskaper på tvers av disse områdene ser en økt global appetitt for
deres produkter.

Siste HMRC regional statistikk viser at alle varer eksporten fra Sør-Øst økte med 4.84% fra kr 45.4 milliarder kroner for året som ble avsluttet Mars 2018 til £47.7 milliarder kroner for året som ble avsluttet Mars 2019. På samme måte, vareeksport fra London økte med 6,7% fra kr 36.3 milliarder kr 38,9 milliarder kroner i samme tidsrom.

Se relaterte

STORBRITANNIA tech sektoren skaper en ‘unicorn’ per måned STORBRITANNIAS tech nav fortsetter å dominere nasjonale økonomien

“Til tross for en verden økonomiske nedgangen, Avdeling for Internasjonal Handel er å hjelpe Britiske bedrifter lykkes i utlandet på måter som aldri har skjedd før,” sa Internasjonal Handel Sekretær Dr Liam Fox MP. “Og som den digitale sektor fortsetter å vokse år til år, dette kan bli kreditert banebrytende BRITISKE selskaper som er konsekvent med å utvikle nye cutting-edge teknologi, som er å forbedre måten vi arbeider, lære og spille.

“Jeg vil oppfordre alle med NORGE tech bedrift som ønsker å utforske nye internasjonale markeder, og se hvilke muligheter som venter på en global fasen, til å ta kontakt med DIT som kan bidra til å navigere hele eksport prosessen.”

For eksempel, en eksport mester sitert av DIT som er Guildford-basert Gold-jeg, den første FinTech selskapet til å vinne en Queen ‘ s awards for Enterprise i Innovasjon. Virksomheten i dag eksporterer til 33 land, inkludert Australia, Kina og Malaysia med Australia som sitt største marked. Gold-jeg er gjeldende omsetning på £3 millioner internasjonale eksporten sto for 68% av det totale salget, anslått til å øke til 80% av 2022.