Afgøre, om en hotdog Er en Sandwich Med Terningen Regel

0
10
Illustration for article titled Determine if a Hot Dog Is a Sandwich With the Cube Rule Foto: Tiara Aracama (Unsplash)

Jeg elsker hotdogs, men jeg har aldrig brudt sig meget om deres taksonomi. I virkeligheden, jeg har opholdt sig fuldt ud af “Er en hot dog en sandwich?” diskurs, fast nægter at danne sig en mening, enten måde. Men ordene betyder ting, og jeg kan forstå trangen til at bringe mening og for at denne kaotiske eksistens nogen måde, man kan.

Du kan have troet, at du havde set denne debat fra alle vinkler—også staten New York har vejet i—men Kuben Regel af Mad bringer et nyt perspektiv ved at identificere de fødevarer, der er baseret på deres stivelse placering.

Illustration: cuberule.com

Tingene starter rimeligt nok—en enkelt stivelse i bunden gør, at en fødevare, “toast” en ekstra stivelse på toppen, der gør noget, en sandwich og en base plus to parallelle vægge betyder, at du har at gøre med en taco (hvilket betyder, at en hotdog er en taco). Men så får du til fjerde billede, og du indser, at dette skema er at forsøge at klassificere en enchilada som “sushi.” Tingene bliver endnu mere skørt (og bevidst selvmodsigende) hvis du går til cuberule.com, hvor de liste, nigiri sushi (et stykke rå fisk oven på ris) som “toast.” Det er næsten som om, at denne regel ikke var beregnet til at være nyttige.

Dom: kuben regel er wack i form af identifikation af fødevarer, men det er et hack i, at det identificerer den fuldkommen håbløse i at forsøge at passe tingene ind i pæne små bokse (eller terning). At være teknisk korrekt er ikke altid nyttige, og pedantry meget sjældent vinder en nogen venner. Ligesom du aldrig ville foreslå at gå ud til enchiladas at tilfredsstille en sushi trang, du sandsynligvis ville ikke foreslå hotdogs, hvis nogen sagde, at de var i humør til en sandwich. Det betyder ikke noget, hvis en hotdog er en sandwich, en hot dog er god. Og det, tror jeg, er alt vi behøver at vide.