5+ No Nonsense-Områder for å Få Liv Råd og Vokse som Person

0
10

E-post

Facebook

Whatsapp

Pinterest

Twitter

Livet er ikke lett. Vi kan alle bruke litt sagely råd en gang i en stund. Enten det er fra eldste som har vært i våre sko før eller hjelpsomme guider på hvordan å være en voksen, på disse sidene vil gi deg perler av visdom til å takle livet.

Tidligere har vi omtalt noen nettsteder som tilbyr god gratis råd online

4 Områder For Å Få God Gratis Råd Online

4 Områder For Å Få God Gratis Råd Online

Les Mer

som inkluderer gamle kraften som Eldste Visdom Sirkel. Men internett har vokst siden da, og det er nye ressurser verdt å sjekke ut, samt noen kjente perler som vi ikke har snakket om før.

1. Hei Fra Fremtiden (Web): Alder-Spesifikke Råd

Hey From The Future offers age specific advice for each year

Ett av internett favoritt spørsmål er å spørre, “Hva ville du fortelle din yngre selv akkurat nå?” Hei Fra Fremtiden tok det og gjorde det til en app hvor du får liv råd i alle aldre, fra noen som har vært der.

Alt du trenger å gjøre er å velge din nåværende alder, fra 13 år og oppover. På neste side vil gi deg alle rådene som folk fra ulike aldre har venstre med hensyn til hva de skulle ønske de visste at i den alderen. Det er en blanding av perspektiver fra noen som bare gikk dette året til noen selv to ganger i alder. De er rangert basert på upvotes og downvotes.

Disse liv tips kommer fra mennesker over hele verden. Tydeligvis, bør du ikke holde deg til din nåværende alder alene. Se på råd tilgjengelig for et år eller to på hver side fordi det er en god sjanse for at det ville være aktuelt for deg også.

Og selvfølgelig, bidrar ditt eget liv erfaringene for de som er yngre enn deg. Etter raskt å registrere deg, kan du dele noen visdom for din fortid selv eller en yngre venninne.

2. Hvordan å Vokse F*** Opp (Web): En Guide til Adulting

How to Grow the Fuck Up is a comprehensive guide for articles on being a better adult

Gitt den navnet på nettstedet, må du ikke bli overrasket med stygt språk på det. Men hvis du kan se forbi det, HTGTFU er en skatt-mengder av livet råd for alle som ønsker å vokse opp og oppføre seg som en funksjonell medlem av samfunnet.

Artiklene tilbyr sterk og praktiske råd på flere aspekter av “adulting”, for eksempel å flytte ut i egen leilighet, studielån og valg, jobbsøking og arbeidsliv, hvordan du kan håndtere din personlige økonomi

Hvordan Få Best mulig Personlig Økonomi Tips Hver Dag

Hvordan Få Best mulig Personlig Økonomi Tips Hver Dag
Fra nyhetsbrev og podcaster, til Twitter-kontoene-og YouTube-kanaler, her er de beste stedene for å få personlig økonomi tips.
Les Mer

helse-og ferdigheter i livet, forhold og mote råd, og så videre. Det finnes artikler på hvert emne vil du komme over hvis du er å få liv i orden.

Så hvorfor er det et stygt språk? Vel, siden startet som en spøk mellom de to gründerne som var frustrert over hvordan deres venner ikke har grunnleggende ferdigheter i livet. Den opprinnelige guider var ment å være humoristisk og krenkende fordi deres venner kunne ta det. Men som publikum vokste, tone av nyere guider har endret seg, og det er ikke stygt noe mer. Flere av artiklene er ingenting, men nyttige guider.

3. Zen Blyanter (Web): Berømte Råd som tegneseriestriper

Gavin Aung Than's Zen Pencils turns inspirational quotes from famous people into classy comic strips

Selv etter tusenvis av artikler på Gjøre Bruk Av, vi har liksom aldri skrevet om en av internetts darlings, Zen-Blyanter. Mens det er ikke lenger oppdatert, tegneserieskaper Gavin Aung Enn er tegneserier inspirerende sitater er den slags råd du aldri visste at du trengte.

Hver Zen Blyant tar inspirerende livet råd fra en kjent person og gjør den om til en tegneserie side. Dialogen tar deg gjennom hva som forfatteren sier, mens illustrasjonene viser den tiltenkte meningen bak det. Hver tegneserie er et hyggelig, inspirerende og lett å lese, og du er garantert til å falle i kjærlighet med verker.

Du kan gå gjennom 223 tegneserier i rekkefølge, klikker Random-knappen, eller bruk Hopp Til dropdown bar som viser navnet på den berømte personen og deres tilbud. Dropdown inkluderer et søk bar også.

Bla gjennom nettstedet for gratis plakater, coloring sider, og andre odds og biter som du kan laste ned. Gavin har også et par bøker verdt å sjekke ut.

4. Umiskjennelig Kreative (Web, Podcast): Livet Råd fra 100 Interessante Mennesker

Unmistakable Creative podcast has life changing advice from 100 interesting people

I Umiskjennelig Kreative podcast, grunnlegger Srinivas Rao intervjuer interessante mennesker med ulike suksesser for sine to biter på hvordan de skal leve livet og være kreativ. I løpet av sin podcast, Rao har intervjuet hundrevis av slike achievers og slått de beste råd i en enkelt liste.

Tilgjengelig som et Medium innlegg, dette vil endre ditt liv og råd fra 100 interessante mennesker inkluderer emner som å balansere livet ditt, finne lykken i hverdagen din, å håndtere selv-tvil og falske syndrom, håndtering av relasjoner og intimitet, og mer. Dette er råd som gjelder for alle aspekter av livet ditt. Intervjuobjektene inkluderer kjente navn som Danielle LaPorte, Dani Shapiro, og James Klart.

Den beste delen om listen er at du ikke trenger å gå gjennom hver podcast for å få råd. Rao har håndplukket de relevante sitat og dens betydning for deg i denne hendige listen, slik at du kan lese og flytte på uten å lytte. Selvfølgelig, hvis du liker det du leser, vil du bare ha nytte av å lytte til hele episoden.

5. r/Råd og Reddit Andre Hjelpsomme Samfunn for Råd

Best reddit subreddits to ask for advice about any subject

Hvis du ønsker å stille spørsmål og få svar, sign up for Reddit og bruk en av de mange råd-orientert subreddits. Fra generelle råd til spesifikke emner, vil du finne alt her.

Det sentrale råd hub er r/Råd hvor kan du be om noen form for råd og er nesten sikker på å få gode svar. Så lenge du er høflige og hjelpsomme, vil du være i stand til å dele og motta visdom her. Men det er bundet til å være mer generell karakter, og hvis du har et spesifikt problem, kan du prøve disse andre subreddits:

  • r/DecidingToBeBetter: Hvis self-forbedring er målet ditt, er dette stedet å finne visdom fra andre asylsøkere.
  • r/relationship_advice: Romantikk, familie, vennskap, eller co-arbeidere, vil du finne alle råd for hver type forhold her.
  • r/AskWomenAdvice: For kvinner-sentriske problemer, besvart av kvinner.
  • r/internetParents: Spør internett er mammaer og pappaer om ting som foreldrene dine aldri har lært deg.

Ikke Glem YouTube

Avhengig av hvilken situasjon du befinner deg i, det er noe for alle i denne listen. Passiv råd søkere kan bruke guider og podcaster, mens aktive råd søkere kan gjøre for spørsmål og svar på community-baserte nettsteder.

Du trenger ikke å stole på skriftlige råd alene. Det er noen gode YouTube-kanaler for self-forbedring og motivasjon

De Beste YouTube-Kanaler for Self-Forbedring og Motivasjon

De Beste YouTube-Kanaler for Self-Forbedring og Motivasjon
Ikke se på selv-forbedring-kanaler på YouTube gjøre en forskjell for din dag? Prøv disse 10 inspirerende YouTube-Kanaler for å mate din motivasjon.
Les Mer

som ofte dobbelt opp som generelle livet rådgivere.

Utforske mer om: Cool Web Apps, Motivasjon.