WOW-Nøgler giver desktop tastatur og iPhone til at samle deres ressourcer,

0
9

Computere

6 billeder

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

En iPhone har forskellige input funktioner, som en standard desktop tastatur ikke gør, såsom en rekonfigurering touchscreen-display. Et fuld størrelse tastatur, men er meget nemmere at skrive på end en iPhone. Måske er det kun giver derfor mening, at Koreas Omnio Teknologier besluttet at kombinere de stærke sider af de to enheder, i form af sin WOW-Nøgler tastatur med indbygget iPhone-dock.

WOW-Nøgler er i stand til at tjene to formål.

Hvis du vil have lettere ved at arbejde med din telefon, uden at overføre filer til og fra en computer, skal du sætte tastaturet på iPhone tilstand. I denne konfiguration, tastatur serverer telefonen – du kan bruge sine nøgler i stedet for telefonens lille virtuelle keyboard, input og manipulere tekst på selve telefonen. Tolv dedikeret genvejstaster tilbyder genveje til funktioner såsom lydstyrke, forrige/næste, og hjem.

Med klappen på en knap, men du kan skifte WOW-Nøgler over til PC-tilstand (selv om det også virker med Mac-computere). Nu, telefonen fungerer tastaturet. Dens touchscreen-display gør det muligt at arbejde som et multi-touch-input-enhed til computeren – blandt andre ting, det kan fungere som en touchscreen track pad, eller det numeriske tastatur.

Desuden, som andre docking-enheder, tastaturet afgifter telefonens batteri og giver mulighed for synkronisering med computeren. Er det også virker med iPod touch.

Selvom WOW-Nøgler var første afsløret i Korea i slutningen af sidste år, er det officielt begyndte forsendelse lige i går (24. Maj). Det koster omkring US$100, og som er tilgængelige via forskellige online-forhandlere, der er opført på hjemmesiden, i sin forhandler, CompuExpert.

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)

WOW-Keys is a full-sized desktop keyboard that can serve as an input device for an iPhone, or that can use an iPhone as a multi-touch input device for an attached computer (Photo: CompuExpert)

WOW-Keys er en fuld-størrelse desktop tastatur, der kan tjene som en input-enhed til en iPhone, eller der kan bruge en iPhone som et multi-touch-input-enhed til en tilsluttet computer (Foto: CompuExpert)