Reden ‘ s nye udendørs kamera er smartere til at spotte folk

0
3

I Hjemmet

5 billeder

Reden ‘ s nyeste smart-enhed, der arbejder udendørs, og supplerer sin indendørs kamera

Reden har føjet til sin intelligente termostat, smart røgalarm, og smart sikkerhed kamera med en ny Internet af Ting udstyr, der er bestemt til at leve uden for hjemmet. Reden Cam Udendørs, er vejrbestandigt, fungerer døgnet rundt, og bringer den mere intelligent software for at spotte folk, når de kommer ind i udsigt.

Der 24/7 overvågning brug for en kabelbaseret strømforsyning snarere end batterier, så du er nødt til at arbejde ud af en måde at forbinde Reden Cam Udendørs til lysnettet (der er 7,5 meter kabel til at arbejde med), men den udvendige del af installationen er gjort lettere med en magnetisk base, at kameraet blot klikker på.

Reden siger kameraet er IP65, så du kan ikke slippe det i en dam, og forventer, at det at overleve, men det bør være i stand til at holde gennem regn og sne storme. Kameraet byder på en 130-graders synsfelt for at holde øje med din have eller drevet, og poster i 1080p (1920 x 1080) opløsning. Otte infrarøde Lysdioder håndtere night vision opgaver.

Taler og lytter funktioner er indbygget, så du kan chatte med postbudet eller lytte til tonehøjden af en dør-til-dør sælger uden at forlade din lænestol.

På samme tid, Reden er at opgradere sin Rede Opmærksom service, cloud-abonnement fås som ekstraudstyr, hvis du køber en af virksomhedens indendørs eller udendørs kameraer. Mens den frie Reden app kan du tune ind på et kamera på ethvert tidspunkt og få grundlæggende bevægelse og lyd indberetninger, Reden Klar (starter ved US$10/måned) kan du også se tilbage gennem flere dages optagelser gemmes i skyen, og set up “zoner” i kameraets synsfelt.

Hvis du beslutter dig for at abonnere på Reden Klar, vil du være i stand til at drage fordel af den nye Person Indberetninger funktion. Reden siger, at det bruger avanceret, cloud-baserede algoritmer (formentlig lånt fra moderselskabet Alfabet/Google) til mere præcist at fortælle forskellen mellem den faktiske mennesker og alt det andet (som hunde eller biler).

Reden er også at fremme den udendørs kamera integration med andre smart-home kit, så du kan (for eksempel) fortæl din Philips-eller Lifx-lys til at tænde, hvis nogen klatrer over hegnet.

Reden app til mobile enheder er at få en opgradering også med en ny Spaces-funktion for bedre styring af flere Reden produkter ved værelses, privat livestream links (til at dele med familie og fred), auto-båndbredde og høj opløsning (1080p) – visning for nuværende Dropcam Pro-kunder.

Reden ‘ s nye kamera er til rådighed for pre-order nu for $199 i USA og Canada, og det kommer til STORBRITANNIEN, Frankrig, Holland, Belgien og Irland senere i år. Den Person, Indberetninger funktion er planlagt til at ankomme i September.

Produkt side: Reden Cam Udendørs

Nest's newest smart device works outdoors and complements its indoor camera

Reden ‘ s nyeste smart-enhed, der arbejder udendørs, og supplerer sin indendørs kamera

It works from mains power, so it can operate around the clock

Det virker fra lysnettet, så det kan fungere døgnet rundt

An IP65 rating means the Nest Cam Outdoor is able to handle most weather conditions – but don't drop it in the sink

En IP65-klassificeret betyder, at Reden Cam Udendørs er i stand til at håndtere de fleste vejr – men ikke slippe det i vasken

Eight infrared LED lights mean the Nest Cam Outdoor can see in the dark

Otte infrarøde LED-lys betyder Reden Cam Udendørs kan se i mørke

The device also has a speaker and microphone, if you want to chat to visitors over the video link

Enheden har også en højttaler og mikrofon, hvis du ønsker at chatte med, at besøgende i løbet af videoen link