Microsoft Onthult Nieuwe Low-Cost Chromebook Killers

0
793

Microsoft heeft onthuld een nieuwe reeks laptops gericht op scholen en studenten. Met prijzen vanaf slechts € 189, deze nieuwe Windows-10 apparaten zijn ontworpen om te verpletteren de Chromebook opstand momenteel dreigen omver te werpen, het Microsoft-imperium. Of wat analogie voor u werkt.

De Chromebook is uitgegroeid tot een gemeenschappelijk gezicht in klaslokalen over de hele wereld, maar vooral in de VS. Deze goedkope en vrolijke Chrome OS-apparaten bieden een alternatief voor Windows, en studenten zijn het omarmen van deze wijziging. Echter, Microsoft is niet van plan op te geven zonder een gevecht…

Microsoft Maakt Plannen voor 2018

Microsoft heeft aangekondigd haar plannen voor het onderwijs voor 2018. Dat vereist nieuwe low-cost Windows-10 apparaten van Lenovo en JP, nieuwe updates voor Office 365 voor Onderwijs, en een gratis update voor Minecraft: Education Edition is ontworpen om te helpen “gaan studenten van alle leeftijden in de chemie”.

De goedkoopste van de nieuwe laptops wordt de Lenovo 100e, die wordt aangedreven door de Intel Celeron Apollo Meer en is geprijsd op $189. Er is ook nog de 2-in-1 300e voor € 279, de Klasgenoot Sprong T303 met Windows Hallo voor $199, – en de Trigono V401 2-in-1 met pen en touch geprijsd op $299.

Op de software voorkant, Microsoft heeft een tal van updates opgesteld voor Office 365 voor Onderwijs. Deze omvatten een dictation functie, de mogelijkheid voor leraren om op pagina ‘ s vergrendelen in-Class Notebooks, en de mogelijkheid tot het opnemen van lessen in PowerPoint, met Stream toevoegen van automatische ondertiteling.

Tenslotte, is er de gratis Scheikunde Update komt naar Minecraft in het voorjaar. Deze update zal betekenen dat “door middel van hands-on experimenten kunnen leerlingen leren van alles, van bouwstoffen naar moeilijkere onderwerpen, zoals de stabiele isotopen.” Alle gebruik van de vertrouwde wereld van Minecraft.

Is Minecraft Genoeg van een Pull?

De nieuwe apparaten van Microsoft heeft onthuld zien er prima uit. En omdat ze draaien op Windows 10 ze bieden een aantal voordelen ten opzichte van Chromebooks. Echter, veel studenten lijken de voorkeur aan de eenvoudige en veilige alternatief dat Chrome OS. Microsoft moet iets extra ‘ s bieden om te concurreren. Of de gratis Scheikunde Update voor Minecraft is genoeg van een trek nog te bezien.

Wat denk je van Microsoft ‘ s strategie om te verleiden scholen terug op het gebruik van Windows? Microsoft kan verslaan Google op zijn eigen spel? Of zijn Chromebooks nu gevestigd als een alternatief voor de studenten? Bent u verleiden door de nieuwe apparaten? Laat het ons weten in de comments hieronder!