Het verbeteren van Uw Handschrift door te Vertragen

0
1241
James Joyce in Ulysses (via Kirtley Jarvis) vs James Joyce in een brief (via JustCollecting)

Zo nu en dan, moet je om iets te schrijven longhand, voor iemand anders te lezen: Een opmerking, een bericht, een kaart van de verjaardag. En, als je net als de vele mensen die we hebben gekregen, opmerkingen of mededelingen of verjaardag kaarten uit, soms komt onleesbaar. We hebben gepresenteerd veel methoden voor het verbeteren van uw handschrift, maar voordat u probeert hen, probeer het vertragen van de hel beneden.

Uw typische cursief handschrift is geoptimaliseerd voor snelheid. Het is voor het krijgen van beneden gedachten zo snel mogelijk, en het hoeft alleen maar om leesbaar te zijn voor jezelf, meestal om te transcriberen. En als je aantekeningen maakt of schrijven iets creatiefs of log snelheid is belangrijk, zodat u ten koste gaan van de leesbaarheid. Dat is het handschrift die u het meest vaak, dus het is je standaard modus.

Article preview thumbnail

Journaling Showdown: het Schrijven van vs. Typen

Jack London zei: iedere schrijver moet een notebook. “Reizen met het eten, slaap met hem,” …

Lees meer Lees

Maar als je het schrijven van een opmerking gelezen te worden door iemand anders, je spieren geheugen kicks in, en je krabbel de opmerking op maximale snelheid. U bent verslaan het doel van de notitie. Je zou denken dat je gewoon “slecht handschrift,” maar behoudens een handicap, kunt u dit oplossen als je gewoon langzaam naar beneden.

Ik denk dat dit is “mindfulness”? Gewoon, weet je, aandacht te besteden aan het doel van uw acties? Het lijkt voor de hand liggend, maar het moet niet worden, want de meest beroemde slecht handschrift komt uit artsen, de mensen van wie het handschrift kan letterlijk doden van iemand.

Article preview thumbnail

Ontcijferen Slecht Handschrift met Google autosuggest

Google autosuggest is geweldig voor een heleboel dingen: het vinden van software alternatieven,…

Lees meer Lees

Traag handschrift zal uiteraard langer duren. Ik getranscribeerd van een passage van Jorge Louis Borges ”De Bibliotheek van Babel” op mijn gebruikelijke schrijfsnelheid, dan weer vertragen voor de leesbaarheid. De langzame versie is niet mooi, maar in ieder geval zou ik niet beschaamd om te zetten in een kaart van de verjaardag.

De eerste transcriptie nam 2:10, de tweede 2:47: 28%. Uw tijd toenemen kan groter of kleiner zijn, maar het is waarschijnlijk een aanvaardbaar verschil, de meeste keren dat je aan het schrijven bent longhand voor iemand anders.

Als het schrijven van je drijft langzaam gek of onderbreekt uw denkproces, het schrijven van een ruw ontwerp in voor het maken van aantekeningen met de hand, en schrijf ze na. De meeste communicatie is verbeterd door een tweede ontwerp.

“Een Bibliotheek Primer” door John Katoen Dana

Terug voor schrijfmachines en computers, allerlei belangrijke informatie moest worden met de hand geschreven. Bibliotheek catalogus van kaarten, bijvoorbeeld, had om goed leesbaar te zijn voor een breed publiek. Zo bibliotheek wetenschapper Melvil Dewey (van het decimale stelsel) ontwierp een leesbaar handschrift systeem. De snelheid sterk uiteen:

Een catalogiseerder nam drie-en-een-halve minuut in het maken van aantekeningen met de hand en bijna 12 minuten in de catalogus hand. Maar een ander nam drie-en-een-halve minuut in het maken van aantekeningen met de hand en vier-en-een-halve minuut in de catalogus hand. En de tijd opgeslagen onder bibliothecarissen die eerder verward 3s voor 5s was onbetaalbaar.

Dat is een 29-243% te verhogen. Dus wees blij dat je niet het schrijven van een bibliotheek catalogus longhand, tenzij u zijn, in dat geval kunt u foto ‘ s plaatsen.