Gebruik Salsa als een Sandwich Topper

0
994

Een goede sandwich hoeft niet meer dan vlees, kaas en brood, maar het toevoegen van een aantal tomaat, ui of andere groente kan er echt geweldig door de toevoeging van verse smaak en textuur. In plaats van slicing en dicing elk van deze onderdelen afzonderlijk, kunt u tijd besparen door het stapelen op de salsa.

Article preview thumbnail

Hoe te Gebruiken Veel van de Overgebleven Bessen door Draaien Ze In Salsa

Berry recepten hebben de neiging om te neigen naar het dessert einde van de dingen, maar hun sappige, zoete-en-taart…

Lees meer Lees

Dit idee werd het eigenlijk genoemd naar mij door mijn zeer drukke vriend (die is een moeder, een barman en een student in de rechten). Op een dag, in een poging om te gooien samen een broodje eten en de deur uit, ze bereikt voor sommige pico de gallo, de plaats van het snijden van een tomaat en ui apart. De in blokjes gesneden mengsel van uien, tomaten, chilipepers en koriander gaat bijzonder goed met turkije en cheddar sandwich, een rosbief met peper en jack (voor extra warmte), of zelfs een tonijn salade sandwich. Hou niet van koriander? Vrijwel alle salsa gebruikt kan worden, maar ik ben gedeeltelijk aan deze smaak combinaties:

  • Berry salsa met ham en brie
  • Mais salsa met kip salade
  • Mango salsa met geroosterde kip
  • Zwarte bonen en avocado salsa met hummus

Net schep het op (plaats het tussen de kaas en het vlees te houden, het brood van het krijgen van een doorweekte), smak naar beneden, en een heel goed gevoel over alle producten die je weten te pakken op je boterham zonder te breken uit de snijplank.