DJI de Nieuwe Mavic Lucht Is Zo Klein, Het Past in een Jaszak

0
1121
Alle foto ‘ s: Adam Clark Estes / Gizmodo

DJI net onthulde een nieuw, heerlijk kleine drone genoemd de Mavic Lucht. Het is een beetje zoals de DJI Vonk, vorig jaar aangekondigd, maar de rotor armen vouwen in het maken van de little bitty vliegtuig nog meer little bitty. Als u de Mavic Lucht op de tafel naast je smartphone, zou je ze hebben ongeveer dezelfde grootte-voetafdruk. De drone is een veel dikker, hoor.

Zoals de naam al impliceert, de Mavic Air is een kleinere, slankere versie van de Mavic Pro. Het bedrijf presentator op het podium tijdens de aankondiging van de gebeurtenis, Michael Perry, maakte er een grote show van hoe je kunt dingen menigten van drones en afstandsbedieningen in de zakken van een vrij krappe jas. Het hele ding is de helft van de grootte van zijn broer. Toch nog een aantal indrukwekkende specificaties, waaronder een drie-assige gestabiliseerd 4K camera met een zeven-camera vision-systeem. Dit kunt de Mavic Lucht te zien in drie richtingen, een perk die andere kleine drones niet genieten. Ondertussen, bijna de helft van het gewicht van de Mavic Pro, de nieuwe Mavic Air ligt op een 21 minuten vliegtijd. En dankzij de antennes in het landingsgestel, de drone heeft een 2,5-mijl bereik.

Onder de drones nieuwe functies zijn een nieuwe 3D-panorama-modus, die steken samen 25 foto ‘ s in acht seconden om VR-vriendelijke “Bol Panorama.”

Wat vooral indruk over de Mavic Air is een gastheer van nieuwe software waardoor de drone makkelijker om te vliegen en maakt ingewikkelde shots makkelijker te vangen. Als de Vonk van de Mavic Air gesture control—DJI noemt het “Smart Capture”. Hierdoor kunt u de controle van de drone door met je handpalm op het vliegtuig en bewegen. Terwijl wij vinden dat gesture control werkte niet geweldig op de Spark, DJI belooft dat het verbeterde en meer inspelen op de Mavic Lucht. Er is ook een aantal nieuwe bewegingen, zoals de mogelijkheid tot het gebruik van twee handen naar de drone verder van of dichter bij u. Het gebaar soort lijkt knijpen op het scherm om in te zoomen op een smartphone.

Dan is er de upgrade obstakel vermijden systeem, genaamd apa ‘ s (Advanced Pilot Assistance Systems) van DJI. In tegenstelling tot de Phantom 4 en de Mavic Pro voordat het de Mavic Lucht op een nieuw systeem gewoon niet stoppen wanneer het detecteert een obstakel in de voorkant van het. De drone maakt gebruik van een 3D-mapping systeem om te vliegen rond of boven de obstakels. Dat zou moeten betekenen dat kon u dit ding in een bos, en het zou vliegen rond bomen zonder dat de piloot hoeft te sturen. Tenminste, dat is wat DJI beloften.

Nee DJI update zou niet compleet zijn zonder een aantal gekke nieuwe modi vlucht, hoewel. Er is een nieuwe functie met de naam Planetoïde dat maakt de Mavic Lucht om je heen vliegen en dan maakt een bolvormig beeld van uw omgeving, nou ja, het ziet eruit als een asteroïde. Er is ook een nieuwe Boomerang flight mode dat is ook precies wat het klinkt. Wanneer geactiveerd, maakt deze functie de drone vliegen als een boemerang om je heen, dat is geweldig als u op zoek bent naar een grote onthullen.

Natuurlijk, de drone zal niet goedkoop: $800, inclusief een batterij, een oplader, een nieuw ontworpen afstandsbediening, en een heel scala van accessoires, waaronder een propellor en cardanische bewakers. U kunt besteden $200 voor het Vliegen Meer keuze, inclusief twee accu en een batterij opladen hub. Deze prijs zet de Mavic Lucht bij iets minder dan de helft van de prijs van een Phantom 4 Pro begint bij $1.500. De Mavic Lucht is ook iets goedkoper dan de Mavic Pro die de kosten van een schone $1.000 en duurder dan de kleine Vonk die kost $500. Als DJI beloften trekken door, echter, de Mavic Lucht kan een aantal dingen doen, dat geen van deze andere drones kunnen doen. Dat is spannend voor zo ‘ n klein ding.