De Apple HomePod Is Eindelijk Klaar voor Lancering

0
721

Na jaren van ontwikkeling en vertragingen, Apple is eindelijk klaar om te beginnen met de verzending van de HomePod. Dit is, voor de niet-ingewijden, de Apple smart speaker, ontworpen om te concurreren met de Amazon Echo, Google Startpagina, en dergelijke. Echter, bij de lancering lijkt om te vallen kort van zijn concurrenten.

Apple heeft gewerkt aan de HomePod sinds 2012. Het begon als een side-project, zoals de Apple TV, maar is nu uitgegroeid tot een echt product. Helaas voor Apple, terwijl het knutselen met de HomePod, Amazon en Google lanceerde hun eigen smart luidsprekers. Dus, heeft Apple liet het te laat is?

De Apple HomePod Ten Slotte Maakt Zijn Debuut

Na jaren van geruchten dat Apple uiteindelijk nam de wraps uit de smart speaker op de WWDC 2017. De HomePod is een luidspreker aangedreven worden door de A8 chip en Siri. Het beschikt over een matrix van zes microfoons, een reeks van zeven tweeters en een woofer. En het geheel is verpakt in een mesh stof.

Apple lijsten afspelen van muziek via de Apple Music als HomePod is het bestaansrecht. Echter, dankzij Siri, je kunt ook gebruik maken van de HomePod op “stuur een bericht, een timer instellen, een podcast afspelen, check het nieuws, de sport, het verkeer en het weer, en zelfs de controle van een breed scala van HomeKit smart home accessoires.”

Op $349, Apple is pitching dit als een premium product. Dus in plaats van proberen te concurreren met de Amazon Echo en Google Startpagina, dit is gericht op de duurdere Sonos. Maar in tegenstelling tot de Sonos Één, de Apple HomePod is beperkt tot het werken met Apple-diensten in plaats van derde-partijen.

De Apple HomePod is beschikbaar voor pre-order vanaf 26 januari in de VS, groot-brittannië en Australië. En het zal beginnen verzending en beschikbaar zijn in de winkels vanaf 9 februari. Apple is getarget op Frankrijk en Duitsland volgende, waar de HomePod is ingesteld om te komen in het voorjaar.

Apple Fans Kunnen niet Weerstaan aan de Glanzend Glanzend

Op het eerste gezicht, en zonder enige hands-on ervaring van de HomePod, het ziet er zo perfect zal zijn voor degenen die zich al genesteld in het Apple-ecosysteem. Maar iedereen moet ergens anders kijken. Gelukkig heeft Apple tal van fans die niet kunnen weerstaan de nieuwe shiny shiny.

Heeft u op dit moment zelf een smart speaker? Zo ja, welke? Indien niet, bent u waarschijnlijk om te kopen een HomePod? Of denkt u dat de Amazon Echo of Google Startpagina apparaten beter? Heeft Apple zet een te hoge prijs op de HomePod? Of zullen mensen betalen? Laat het ons weten in de comments hieronder!