Använda Salsa som en Smörgås Topper

0
922

En god smörgås behöver inte mer än kött, ost och bröd, men lägga till lite tomat, lök eller andra grönsaker kan göra det riktigt bra genom tillägg av fräscha smak och konsistens. I stället för att skära och tärna var och en av dessa komponenter var för sig kan du spara tid genom att stapla på salsa.

Article preview thumbnail

Hur man Använder Upp Ganska Mycket Överblivna Bär genom att göra Dem Till Salsa

Berry recept tenderar att svänga mot dessert slutet av saker, men deras saftiga, söta och syrliga…

Läs mer läs

Denna idé var faktiskt nämnt till mig av min mycket upptagen vän (som är en mamma, en bartender, och en lag som student). En dag, i ett försök att slänga ihop en smörgås och få ut genom dörren, hon nådde för några pico de gallo, snarare än att skära en tomat och lök separat. Den tärnade blandning av tomat, lök, chiles och koriander går särskilt väl med turkiet och cheddar sandwich, en rostbiff och pepper jack (för extra värme), eller ens en tonfisk sallad smörgås. Inte gillar koriander? Ganska mycket varje salsa kan användas, men jag är delvis att dessa smak kombinationer:

  • Berry salsa med skinka och brie
  • Corn salsa med kyckling sallad
  • Mango salsa med grillad kyckling
  • Svarta bönor och avokado salsa med hummus

Bara ösa på (placera den i mellan ost och kött för att hålla brödet från att bli blöt), munch ner det, och må väldigt bra om alla produkter du lyckades med att packa på din smörgås utan att bryta ut skärbrädan.