Yderligere 1.000 uskyldige mennesker, der er opført i biometri database

0
265

Flere mennesker på de Britiske antiterror-databaser er uskyldig, end man oprindeligt troede, indrømmer, at kommissær

STORBRITANNIENS uafhængige biometri-kommissær har afsløret, at der er mere end tusind ekstra personer, uskyldig, end det oprindeligt var tænkt.

En korrektion er blevet offentliggjort af regeringen, forklarer, at 53 procent af de 9,600 enkeltpersoner om terrorbekæmpelse databaser har aldrig været dømt for en forbrydelse. Den oprindelige rapport sagde, at 53 procent af de 7,800 folk var uskyldig.

Biometri kommissær Alastair MacGregor QC ‘ s 20-side revision også afsløret, at der var mere politi misbrug af den Nationale Sikkerhed Bestemmelser (NSDs) end tidligere afsløret. Oprindeligt rapporten sagde, at de biometriske registreringer af 450 personer var udløbet, før NSDs kunne være eller havde været foretaget i forhold til dem.

Men den opdaterede rapport sagde: “nu ser det ud til, at af 31. Marts 2016 fastholdelse perioder, som gælder for de biometriske registreringer af omkring 810 personer, var udløbet før NSD-processen, havde været tilbagelagt i forbindelse med dem,” MacGregor forklaret.

Han fortsatte med at sige, at NSDs ville have gjort i mindst 108 af de sager, der udløb ved en 31. Marts 2016, selv om tallet kan have været større.

Grunden til, at der var en forsinkelse, MacGregor forklaret, var fordi der var en forsinkelse at tage DNA-prøver og fastsættelse af profilen. Der var også en forsinkelse, når behandling . Han sagde også, at der var en software fejl, som betød, forkert udløbsdato blev stillet frem til den Fælles Retsmedicinske Intelligence Team.

“Jeg vil selvfølgelig søge specifikke forsikringer, med hensyn til pålideligheden af eventuelle fremtidige statistiske oplysninger, der er givet til mig af MPS om biometrisk materiale på CT-databaser, der er omfattet af kravene i PoFA. Igen jeg er lidt i tvivl om, at min efterfølger som Biometri vil Kommissæren gøre det samme,” MacGregor skrev.