Voer het verenigd koninkrijk Cloud Awards 2016 nu!

0
276

De prestigieuze jaarlijkse awards zijn nu accepteren inschrijvingen voor volgend jaar is het evenement

Heb je al een bijzonder goede ervaring met een cloud-leverancier of de service van dit jaar? Misschien is uw organisatie innoveert en rijden business waarde door het gebruik van de cloud? Of misschien bent u een indvidueel die hard heeft gewerkt dit jaar te proberen en de verspreiding van uw enthousiasme voor cloud computing in de publieke of private sector?

Als een van deze op u van toepassing zijn, wij horen graag van u als items worden nu aanvaarden voor de VERZENDING Cloud Awards 2016.

De prijzen, nu in hun derde jaar, vieren de talenten in de BRITSE industrie te erkennen van de enorme bijdragen leveranciers, partners, eindgebruikers en decision makers hebben gemaakt om cloud computing in 2015.

In 2016, awards, u gebracht door Cloud Pro in samenwerking met Het Cloud Industry Forum (CIF) vindt plaats op De Skylon in Londen op 12 April. U vindt alle details en voert u door het bezoeken van www.ukcloudawards.co.uk. De sluitingsdatum is 29 februari 2016.

Alex Hilton, CIF ‘ s CEO, zei: “Gezien het succes van vorig jaar awards, we zijn blij met de aankondiging van deze belangrijke voorziening in het verenigd koninkrijk cloud agenda, nu in haar derde jaar. Dat willen We vieren die innovatie en acceptatie in de cloud en de erkenning van de industrie is de groei en de grootschalige invoering in heel het verenigd koninkrijk Plc. Het evenement zal groter zijn dan vorig jaar in zijn reikwijdte en ambitie.”

De jury, voorgezeten door Cloud Pro-oprichter en redacteur Max Cooter – bestaat uit toets cloud-experts, waaronder consultants, analisten, Cio ‘ s, academici en venture capitalists. Een volledige lijst van de rechters kan worden gevonden op de BRITSE Cloud Awards website.

“Deze prijzen spelen een belangrijke rol in de presentatie van de belangrijkste resultaten in de industrie het afgelopen jaar. Met opmerkelijke vooruitgang in de technologie en de levering van diensten, is de toekenning van een regeling voor leveranciers en gebruikers worden erkend en beloond,” zei Paul Franklin, Cloud Pro ‘ s uitgever.

“De award categorieën van dit jaar staan in het teken van cloud veelzijdige toepassing en zijn van plan samen te brengen professionals uit elke hoek van de industrie in het erkennen van de waarde van hun werk.”

In 2016 awards zijn veel van dezelfde categorieën als vorig jaar, maar er zijn enkele nieuwe categorieën zijn ook toegevoegd, zoals de ‘Best in Class’, die erkent LoB bijdragen aan de cloud. De awards erkennen ook het goede werk resellers doen op het gebied van cloud met de nieuw aangemaakte Cloud Channel Partner onderscheiding.

Hilton vervolgde: “Dit is een geweldige kans om te demonstreren innovatie – niet alleen in de ontwikkeling van een product, maar ook voor de erkenning van de rol en de impact van cloud computing is dat in zowel de publieke als de private sector. Als cloud is het bereiken van volwassenheid, de rechters zijn vooral geïnteresseerd om te zien inzendingen die aan de basis van de groei van de sector door het leveren van innovatieve producten en diensten die verbreden cloud beroep. Van organisaties, groot of klein, de beste implementaties van cloud-gebaseerde oplossingen ontvangen van de jury lof voor hun inventiviteit, hun technische bekwaamheid en van de levering.”

De categorieën zijn als volgt:

Best-in-Class

1. Opslag Product van het Jaar

2. Security-Product van het Jaar

3. Productiviteit en Samenwerking, Product van het Jaar

4. HR Product van het Jaar

5. Financieel Product van het Jaar

6. Cloud Management Product van het Jaar

7. Business Continuity Product van het Jaar

8. ERP-Product van het Jaar

9. CRM Product van het Jaar

10. Marketing Product van het Jaar

11. Google Analytics Product van het Jaar

12. Meest Innovatieve Enterprise Product van het Jaar

13. Meest Innovatieve SMB Product van het Jaar

 

Project

14. Beste Publieke Sector Project

15. Beste Private Sector Project SMB

16. Beste Private Sector Project Enterprise

17. Digitale Transformatie Project

18. Digitale Marktplaats Project (Voorheen CloudStore)

 

Aanbieder

19. Beste Nieuwkomer

20. Beste Cloud-Channel Partner

21. Beste Cloud Service Provider

 

Persoonlijkheid

22. Cloud-Persoonlijkheid van het Jaar

U wilt een nominatie? Ga dan naar het verenigd koninkrijk Cloud Awards website