Undersøgelsen viser snapshot af kvindefjendske misbrug på Twitter

0
255

Brug af kvindefjendske sprog blev sporet til at afsløre omfanget af misbrug på sociale medier

Mere end 6.000 af Twitter-brugere alene i STORBRITANNIEN blev ramt af misbrug og kvindefjendske tweets i løbet af blot tre uger, viser en undersøgelse fra den uafhængige tænketank Demos har afsløret.

Demoer spores brug af to ord vejledende for kvindehad, over en tre-ugers periode, at 6,500 unikke brugere var målrettet med 10.000 misbrug tweets i løbet af denne tid. For at gøre dette, Demoer, der anvendes specifikke algoritmer til at adskille aggressive tweets fra samtale, selv-identifikation eller kommentar.

Undersøgelsen er blevet frigivet sammen med den Parlamentariske lanceringen af cross-party Genvinde Internettet bevægelse, som har til formål at støtte kvindelige deltagelse på sociale medier.

Alex Krasodomski-Jones, en forsker ved Center for Analyse af Sociale Medier på Demoer, sagde: “Det er klart, at lige som den digitale verden har skabt nye muligheder for offentlig debat og social interaktion, det har også bygget nye slagmarker for de værste aspekter af den menneskelige adfærd. Denne undersøgelse er i fugleperspektiv øjebliksbillede af, hvad der er i sidste ende en meget personlig og ofte traumatisk oplevelse.

“Samtidig har vi fokuseret på Twitter, som er betydeligt mere generøse i at dele deres data med os, det er vigtigt at bemærke, kvindehad er udbredt på tværs af sociale medier. Dette er en stærk påmindelse om, at vi ofte ikke er så gode borgere online som vi er offline.”

Internationalt, og mere end 200.000 tweets sendt til 80.000 mennesker brugt de to ord i samme periode. Undersøgelsen tyder også på, at halvdelen af alle kvindefjendske misbrug på Twitter kommer fra kvindelige brugere.

Dette bygger på resultaterne udgivet i 2014, som viste, at sådanne overgreb blev begået af både mænd og kvinder.

Det er vigtigt at bemærk, at disse statistikker ikke tager højde for muligheden for, at Twitter-brugere til at oprette falske kvindelige konti, eller den omstændighed, at undersøgelsen kun ser på brugen af to misogynistically-ladet ord, og ikke hele spektret af ukvemsord mange modtager.

Et online forum er blevet åbnet for at tilskynde til diskussion af, hvordan internettet mindre sexistiske, racistiske, homofobiske, og generelt er mindre aggressive.