Tre mobile ad-blokering, der kommer i juni

0
222

Prøveperioden vil se brugerne går ad-fri for 24-timer

Tre er indstillet til at prøve ad-blokering på et netværk niveau i næste måned på en flytte det siger vil “revolutionere den mobile reklame-oplevelse” af sine brugere.

Det mobile netværk, der sagde, at det havde truffet denne beslutning som sine kunder er “mere og mere frustreret af irrelevante og forstyrrende reklamer, som bruge deres data ydelse og kan invadere deres privatliv, ved at spore deres adfærd uden deres viden eller samtykke”.

Det følger af en aftale, der blev indgået med et selskab, der hedder Shine Teknologier, som hævder, at det kan håndtere både skærm og in-app-annoncer, tilbage i februar.

Tre sagde, at det ønsker at forbedre kundernes oplevelse på tre centrale områder ved hjælp af ad-blokering: at gøre annoncøren betaler for data afgifter i forbindelse med annoncer, der ikke bruger; at sikre kundernes sikkerhed og privatlivets fred, og at sikre, at reklamer, der er modtaget af kunderne er “relevant og interessant for dem”.

Tom Malleschitz, fælles MARKEDSORDNING for Tre ENGLAND, sagde: “Dette er det næste skridt på vores rejse for at gøre mobilannoncer bedre for vores kunder.

“Den aktuelle annonce model er brudt. Det frustrerer kunder, æder deres data ydelse og kan bringe deres personlige oplysninger. Noget behov for at ændre.

“Vi kan kun opnå ændringer ved at arbejde med alle interessenter i reklamebranchen — kunder, reklame netværk og udgivere-for at skabe en ny form for reklame, der er bedre for alle parter.”

Kunder vil blive kontaktet i den nærmeste fremtid, at spørge dem, om de ønsker at tilslutte sig 24-timers retssag, som finder sted den 12.juni.

Kommentere på Tre for afgørelsen, Aidan Joyce, CEO for levering af indhold teknologi til beskyttelse af virksomheden, Oriel, sagde, at mens det er “en rigtig wake-up call til forlag, og mærker at rydde op i deres reklame oplevelse”, små og mellemstore online-virksomheder kunne betale en høj pris, mens platforme som Twitter og Facebook vil fortsætte med at trives.

“Tre skal sikre, at det er fuldt gennemsigtig på sin ad-blokering politik,” siger Joyce. “Vi mener, ad-blokering af teknologi, der er en forbruger, højre og evolutionære forsvar mod en overflod af dårlig kvalitet reklame. Desværre, ad-blokering af teknologi, der er et stumpt instrument, der som standard gør ingen differentiering mellem fattige og kvalitet reklame.”

“Udgivere, hvis indhold vi er inkluderet, har ret til at beskytte integriteten og levering af deres web-indhold fra enhver form for manipulation, ændring eller censur,” Joyce fortsatte.

“Det er én ting at have en bruger installere en ad-blocker af deres egne valg, som det er for dem at bestemme præcis, hvad de filtrere ud fra en web-side, men for en operatør og Skinne teknologi til at afgøre dette for brugere, der har for at være en overtrædelse af netneutralitet love, som eksisterer for Europa,” konkluderede han