Review: Call Recorder doet wat je iPhone kan niet

0
236

You may have to remove your iPhone's protective case in order to use the Call Recorder, ...

U kan het te verwijderen van uw iPhone beschermende geval in om gebruik te maken van de Call Recorder, zoals wij deden

(Credit: Ben Coxworth/Nieuwe Atlas)

Ondanks alle geweldige dingen die de iPhone kan doen, kan hij nog steeds niet opnemen van haar eigen telefoongesprekken, of althans, niet op een eenvoudige manier. Terwijl er een bel-opname apps waarmee gebruikers hun route oproepen door een derde-party netwerk, het is een eerder betrokken aanpak die de meeste mensen waarschijnlijk niet van plan om de moeite te nemen. PhotoFast, maar biedt nu een hardware-gebaseerde oplossing, in de vorm van een Call Recorder die is aangesloten op de telefoon. We probeerden het uit, om te zien hoe goed het werkt echt.

Om het apparaat te gebruiken, moet u eerst downloaden van een gratis app, en worden met behulp van oortelefoons met ingebouwde mic. U sluit deze oortelefoons in de Call Recorder met 3,5 mm-aansluiting en sluit de Call Recorder zelf in de telefoon van de Lightning poort. De app start automatisch zodra u dit heeft gedaan.

Vanaf daar kan je kiezen voor het opnemen van uitgaande of inkomende oproepen op de telefoon van de native app telefoon, of via apps zoals Skype of Messenger. Dit is een vrij eenvoudige zaak – opname begint automatisch zodra de oproep is geplaatst.

M4A audio bestanden van de gesprekken worden opgeslagen in de app zelf, maar ook op een microSD-kaart als u deze hebt ingevoegd in de Call Recorder slot.

De geluidskwaliteit is prima, en je kunt gebruik maken van de app van de speler om te luisteren naar die bestanden zoeken door middel van hen, las een pauze in, en ze zelfs bewerken. U kunt ook bestanden delen door ze te exporteren naar andere apps, en (als u werkt met iOS10) transcriberen hun audio in een tekst bestand.

Samengevat, we willen zeggen dat de Call Recorder is een handig hulpmiddel inderdaad, in het bijzonder voor mensen zoals journalisten die routinematig interviews via de telefoon. Het is nu beschikbaar voor US$125.

Product pagina: PhotoFast Call Recorder