Reuters tegn £20 millioner deal

0
467

Computacenter næste i rækken til Reuters’ outsourcing bruge.

Reuters, finansielle data og nyheder selskabet har underskrevet en £20 millioner support kontrakt med Computacenter.

Farten er beregnet til at understøtte et program for forbedringer, der vil reducere omkostningerne og øge serviceniveauet til Reuters’ kunder i STORBRITANNIEN ud over at støtte systemer og yde støtte til infrastruktur-tjenester, der omfatter service management, forsendelse bruser, supply chain, logistik, hændelse, flytte og ændre forvaltning og afvikling.

Den fire-årige Computacenter kontrakt, der gik i luften i sidste måned og kommer mindre end en måned efter, at organisationen tildelt Fujitsu en £500 millioner lykkedes IT-infrastruktur service kontrakt, vil og se et uspecificeret antal Reuters overførsel til Computacenter ifølge TUPE regler.

“Ved at arbejde med Computacenter Tjenester, vil vi være i stand til at forbedre både kvaliteten og effektiviteten af den samlede service. Partnerskabet vil fremme innovation i hele kontraktperioden og vil spille en væsentlig rolle i at levere en fortsat god service til vores kunder,” sagde Beat Goehring, leder af Reuters professional services group (PSG) i STORBRITANNIEN.

Han tilføjede: “Computacenter Tjenester, har et godt” fit ” med vores kunder og en dokumenteret track record i TUPE og fastholde overført personale. Vi er overbeviste om, at det vil være i stand til at give påvirket personale med forbedrede karrieremuligheder, hvilket var en vigtig faktor i vores beslutning om at blive partner med Computacenter Service.”

Reuters vil gøre brug Computacenter s shared services fabrik model og teknisk ressource gruppe af højt kvalificerede ingeniører til at drage fordel af en række af branchens “best practice” metoder til at optimere service levering.

Computacenter har forpligtet sig til en række nyskabende initiativer over kontraktvilkår til at forbedre effektivitet og kundens oplevelse, ifølge Simon Walsh, administrerende direktør for service på Computacenter.