Red Hat open software “Exchange”

0
421

Nieuwe service aan te bieden interoperabiliteit geruststelling, steun, en een potentiële one-stop-shop voor kopers

Veel van de open source ontwikkeling is, door de natuur en door het ontwerp, verspreid over de hele wereld, in talloze onafhankelijke kantoren en kleine, parvenu bedrijven. De relatief weinig grote bedrijven die gebruik hebben gemaakt van Linux en aanverwante open source technologieën hun enige handelsvoorraad hebben meestal had om creatief om te groeien, als de constante dreiging van iemand (in rechte) weg te geven hun core-producten is een zeer reële uitdaging.

Door de jaren heen, Red Hat heeft gekozen voor een strategie van het aanbieden van een breed scala van betaalde diensten en ondersteuning samen met de belangrijkste acquisities van high-end software en infrastructuur ontwikkelaars in stand te houden op de onderste regel van het gezond is. Nu is het bedrijf uit te waaieren in een nieuw services markt is van plan om uit te groeien tot een uitwisseling van de elite van hoogwaardige zakelijke open source producten. Wel de Red Hat Exchange, of RHX, naar verluidt Red Hat heeft ondertekend meer dan een tiental vooraanstaande leveranciers van open source business software, met inbegrip van MySQL, SugarCRM, Compiere en JasperSoft.

Red Hat ‘ s bijdragen aan de uitwisseling zijn naar verwachting vele, variërend van het leveren van het besturingssysteem laag zelf (Red Hat Enterprise Linux) om het verstrekken van marketing-en community resource voor deze toepassingen van derden. Aanbevelingen en peer-to-peer discussie kan onderdeel zijn van de mix. Red Hat zal ook voorzien in technische ondersteuning en diensten voor alle RHX-branded toepassingen.

Red Hat heeft nog niet een datum om haar RHX-service online.