Orange lancerer sin ‘Open Office’

0
417

Den mobile kæmpe potentielt forvirrer brugere ved afsløringen af en ny suite af business services døbt ‘Open Office.’

Orange har samlet nogle af sine tjenester til at hjælpe mobile medarbejdere arbejde mere fleksibelt, branding af det nye tilbud i henhold til de potentielt forvirrende navn af Open Office.

Orange siger, at det er rettet mod den portefølje af ydelser i UK business-brugere.

“Vores forskning indikerer, at stigende niveauer af hjem og fleksible arbejde vil være en af de afgørende business-tendenser i dette årti,” sagde Neil Laidler, der handler vice president i Orange Business Services UK. “I stedet for dagligt pendler til en fast arbejdsplads, at medarbejderne vil øge forventer at arbejde produktivt, fra mange forskellige steder, enten hjemme eller på farten. Vinderne vil være de virksomheder, der handler nu for at støtte denne tendens…Dette “pick and mix” karakter af denne innovative pakke vil tillade, at fremsynede virksomheder af alle størrelser med at høste fordelene ved fleksibelt arbejde på kort sigt.”

Der kan være fordele på tilbud, men navnet valg kan bare være at bane vejen for et par ridset hoveder som kunder forvirre Open Office med OpenOffice.org den internationalt anerkendte open-source-pakken.

Fængslende, OpenOffice.org valgte ikke at bruge navnet “Open Office” efter at opdage, at det var et registreret varemærke tilhørende et selskab i Holland.

Orange siger, at det er overbeviste om, at brugen af navnet vil ikke skabe forvirring. “Begrebet Open Office bliver brugt af Orange Business Services til at beskrive den stigende udfordring for organisationerne, som de tilbyder fleksible måder at arbejde på, at medarbejdere, samtidig med at balancere behovet for at sikre effektivitet og sikkerhed,” det hævder.

“Open Office er ikke et varemærke navn, og er blevet valgt til at afspejle de udfordringer, organisationer står over for, når de bevæger sig i retning af en mere fleksibel måde at arbejde på.”

Mobiltelefon nyheder, anmeldelser, temaer og downloads på Ved Din Mobil