Mobil sikkerhed er virksomhedens akilleshæl

0
439

Brugergruppe undersøgelsen finder Wi-Fi, VoIP og USB-enhed sikkerhed halter.

En ny undersøgelse af National Design Center (NCC) har fremhævet mobil sikkerhed som et område, hvor brugerne er, der falder ned.

Selv om dette års NCC Benchmark af IT-Strategi, der undersøgte tendenser på tværs af en række områder, herunder business intelligence, data governance og strategisk applikationer og teknologier, sikkerhed toppet sin dagsorden.

Undersøgelsen viste, at mens de fleste organisationer er nu vedrørende eksterne IT-sikkerhed trusler gennem foranstaltninger, såsom detektering af virus, spam-blokering og firewalls, sikring af Wi-Fi-netværk, voice over internet protocol teknologier (VoIP) og forpligtelser er forbundet med små USB-lagerenheder, der stadig skal løses af mange.

Af de 190 adspurgte organisationer, 40 procent af de adspurgte har kun delvist sikret deres trådløse netværk, eller ikke sikrede dem på alle, mens kun 15 pct. har gennemført VoIP sikkerhed.

Den NNC tilfredshed med vedtagelsen af internet security, men sagde, at de farer af usikrede Wi-Fi kan blive overset. Stefan Foster, NCC direktør sagde: “Kører usikret Trådløst internet er som at låse hoveddøren, men forlader de åbne vinduer.

“Svindlerne er i stigende grad rettet mod IT-systemer og den stigende brug af Wi-Fi er at tiltrække deres opmærksomhed, både i og uden for kontoret. Ikke-sikkert trådløst lægger organisationer og dem, der interagerer med dem for en unødvendig risiko.”

Givet en masse for nylig rapporteret, værdiboks til bærbar tyverier fra erhvervsejendomme og offentlige organisationer, og undersøgelsen tyder på, at beskyttelse af data i dette område oplever en betydelig vækst, med 20 pct. af respondenterne siger, at ekstra sikkerhedsforanstaltninger, der er gennemført i øjeblikket. Og over 20 procent sagde, at et sådant arbejde var under udvikling, eller som planlagt.

NCC også fremhævet, at den sikkerhed, ansvar, indflydelse introduceret til organisationer, der gennem eksplosion i brugen af små, høj kapacitet USB-enheder. Næsten 75 procent af de adspurgte, at dette ansvar skal løses, men en sølle 11% har fuldt implementeret kontroller om USB/data skrivning enheder på skrivebordet.

Det gjorde også opmærksom på, at en tilsyneladende mangel på investeringer i tilstrækkelig sikkerhed uddannelse. “Meget IT-relaterede kriminalitet, kommer fra inden for organisationen, så er det alarmerende, at 25 procent af de adspurgte oplyste, at de formelle sikkerhedsuddannelse for slutbrugerne var “ikke relevant” eller “ikke anses for”, og kun 40 pct angivet slutbrugere sikkerhed, at uddannelsen var helt eller delvist er gennemført,” sagde Fremme.

Men det fandt voksende interesse for ægthedsbekræftelse, hvor 40 procent sagde, at de havde indført single sign-on adgang til systemer til slutbrugere, og 30 procent sagde, at de havde sådanne installationer i planen eller under udvikling.

Og hvilke sektorer, der kører denne sikkerhed skub? Den højeste andel af sikkerhed udgifter var rapporteret af uddannelsessektoren, men den højeste per capita DET udgiftsniveau, blev opgivet af finansielle organisationer.

At støtte organisationer i gennemførelsen af Wi-Fi-sikkerhed, NCC gør, frit tilgængelige og kan downloades gratis kopi af sin Retningslinje, “Wireless – teknologi med no strings attached”. Besøg www.nccmembership.co.uk for en gratis kopi.

Mobiltelefon nyheder, anmeldelser, temaer og downloads på Ved Din Mobil