In de editor ‘ s chair: Byte Nacht Ken Deeks

0
303

Deze middag, Ken Deeks, oprichter van Byte Nacht is het bewerken van de site.

Deze vrijdag, veel mensen in de IT-industrie een stap buiten hun comfort zone te helpen bij het ondersteunen van een goed doel – Actie voor de Kinderen.

Byte Nacht, als de gebeurtenis is genoemd, zullen veel (met inbegrip van het team HET Pro. Je kunt ons sponsoren hier) slapen onder de sterren, voor de avond om te helpen geld in te zamelen voor dakloze kinderen en jongeren.

Vorig jaar regende het non-stop. Maar we zijn de gelukkigen. We waren in staat om naar huis te gaan voor een warme douche/bad de volgende ochtend. De mensen Byte Nacht is gericht op ondersteuning niet zo ‘ n luxe om naar uit te kijken.

Ken Deeks, oprichter van Byte Nacht, zal de overname van de editor op de stoel van deze middag. Hij zal het helpen om de vorm van het nieuws van de agenda en het geven van zijn gedachten over de problemen van de dag. Als je vragen hebt voor hem, in contact te komen.