Hvordan til at øge din Wi-Fi-hjemmenetværk

0
289

,

Find ud af hvordan du kan forbedre din Wi-Fi-signal

Wi-Fi er et vigtigt redskab til at forbinde dine enheder til web-hjemme og på arbejdet. En dårlig Wi-Fi-signal er et fælles problem, der kan hindre dig i at få en velfungerende internetforbindelse, der forårsager din browser til at stamme, drop downloads midway og generelt klarer sig dårligt.

Heldigvis er der en række løsninger til at øge din Wi-Fi-forbindelse. Vi har samlet nogle af de bedste metoder nedenfor.

Se relaterede

Linksys Velop gennemgå Den bedste trådløse internet routere, Hvordan at ændre Wi-Fi-kanal

Opgradere til en mesh Wi-Fi-netværk

Hvis du har fået en særlig stor ejendom, eller en med særligt tykke vægge, kan du være bedst at investere i et net Wi-Fi-netværk. En temmelig seneste teknologiske udvikling, mesh Trådløs Internetadgang anvender flere sammenhængende noder for at oprette et stort, sammenhængende netværk, med en idé om, at din enhed automatisk opretter forbindelse til det nærmeste node som du bevæger dig rundt.

Mesh Wi-Fi-udstyr er generelt dyrere end traditionelle routere, men forbruger-grade mesh Wi-Fi-produkter som Google WiFi og Linksys Velop betyde, at du ikke længere har brug for en avanceret teknik grad at sætte det op.

Skift den trådløse kanal

Trådløse routere sende deres signaler på en række overlappende kanaler. Der er en god chance for, at andre trådløse routere i din områder – fra naboer eller i nærheden cafeer og virksomheder – kan køre på den samme kanal(er) som din egen. De to vigtigste kategorier for at gennemføre Wi-Fi i dag er 2,4 GHz og 5 GHz. Du ønsker dig vej til at blive en kanal, der er så klart af trafik som muligt. Du kan bruge gratis software og apps, som Wireshark, Wi-Fi Wifi Analyzer eller Sonar til at skanne for passende kanaler i dit område. Du vil finde en kort FAQ om, hvordan du bruger Wi-Fi Analyzer her.

Eliminere forstyrrelser fra andre apparater

De fleste trådløse routere fungerer på 2,4 GHz-båndet, men de er ikke de eneste enheder, der bruger denne frekvens. Mikrobølgeovn, garage døråbnere, Bluetooth-enheder og en lang række af andre apparater, der også bruger det til at kommunikere, hvilket kan føre til betydelige mængder af overbelastning og interferens. At flytte disse produkter længere væk fra din router, eller erstatte dem med enheder, der opererer på et andet band, der kan hjælpe med at reducere interferens og fremskynde din forbindelse. Du kan se mere husholdningsapparater, der kan blande sig med Wi-Fi i denne artikel, som vores søster-site, Alphr.

Opgradere dine enheder

Alle top-ende netværk hardware i verden ikke kommer til at gøre meget af en forskel, hvis din bærbare computer eller telefon kan ikke drage fordel af det. Den trådløse antenne-teknologi, der anvendes i ældre enheder betyder, at de ikke kan være i stand til at få mere end en bestemt hastighed, selv hvis din trådløse forbindelse er i stand til at gå hurtigere. Hvis din router er relativt stand, men din bærbare computer er gammel, er det sandsynligt, at det er den største flaskehals.

Prøv et Wi-Fi-booster

Hvis du har brug for din Wi-Fi-signal til at strække lidt længere, kan det være værd at investere i en Wi-Fi repeater. Repeatere, også kendt som range extender, tage signalet fra din eksisterende router og re-sende det over et større område. De kan afhentes rimeligt billigt, men der er et par ulemper: for det første, repeateren kører på et andet netværk til din oprindelige router, så du vil ikke få en enkelt, sammenhængende netværk. For det andet, er din forbindelse hastighed vil halvere som det passerer gennem hver range extender.