Hvordan Google Hjem og Amazon Echo vil overbevise folk om intelligente hjem er ikke ubrugelig

0
266

IoT industri tal tror på, at folk endnu ikke er klar til en tilsluttet liv

Google og Amazon ‘s indgang til Internet of Things (IoT) industri vil hjælpe dig med at sælge konceptet om en “smart home”, i store tech-spillere.

Lanceringen af smart home-assistenter, som Google Hjem og Amazon Echo viser sig, at teknologien er hurtigt nærmer sig modenhed, men det offentlige har været enormt langsom til at hoppe om bord på den tilsluttede vognen.

Men, Bosch, en virksomhed, der har været meget aktiv i Ti, mener, at disse slags af produkter med lang forbruger appel vil også være til gavn for andre producenter af smart home teknologi.

Tale til IT Pro i Paris er Forbundet med Konference-event i dag, Thomas Finke, direktør af salg for Bosch ‘ s smart home division, sagde: “Enhver markedsføring dollar i øjeblikket brugt af en af de store spillere er faktisk 50 cent i lommen på alle andre,” Finke sagde, “fordi vi har skabt dette marked først.”

Men han tilføjede: “Det vil være mindst 12 til 18 måneder, før industrien virkelig tager fart. Vi allerede se de første frø af den, men det er endnu ikke et masse-marked.”

En af udfordringerne for en bredere smart home vedtagelse er at overbevise folk om at de ikke er “ubrugelig”, ifølge Håndværk AI ingeniør Lionel Ferrand.

“Vi vil tættere på folk, at de erkender, at smart home er nyttigt,” sagde han, men bemærkede, at offentlighedens opfattelse af smart home teknologi var stadig en barriere.

Smart home-assistenter, som Google Hjem kan være en glimrende måde at bekæmpe dette, men ved at fungere som en slags “gateway drug” for forbundet levende. Dette er fordi de er mere “plug-and-play, mere enkel at bruge” end andre IoT produkter, sagde Ferrand.

Dette skyldes, at disse produkter bruger samtale stemmekommandoer snarere end komplicerede grænseflader, hvilket gør dem en meget mindre skræmmende for ikke-tekniske folk, tilføjede Matthieu Boussard, også et Håndværk AI ingeniør.

Mens Ferrand advarede om, at blot at købe en af disse enheden vil ikke automatisk gøre dit hjem helt tilsluttet”, er de med til at give et første eksempel på, hvad en smart home kan være”.

“Det kunne spare os tid, og tid er en enorm ressource for menneskeheden, og hvis vi kan spare tid på at gøre vedligeholdelse, ved hjælp af et hus, vi kunne have mere tid til at gøre personlige ting, der vil gøre os til bedre mennesker.”