Google-filer mobil betaling patent

0
402

Google ‘ s GPay system, lade brugerne betale for online-shopping eller deres morgen koffein fix ved sms-besked.

Søgegiganten Google har offentliggjort et patent for en GPay mobil betaling, styrkelse af selskabets tilsyneladende uundgåelige marts mod lancere en mobiltelefon service.

Patentet beskriver et system, hvor brugerne tillade, at betalinger til leverandører ved hjælp af SMS-beskeder. Når vi har modtaget, teksten vil automatisk fratrække den angivne beløb fra brugerens bankkonto og sende penge til sælger.

Systemet kan bruges til at betale for alt fra online shopping, regninger eller endda din morgen kaffe på vej til arbejde. “Identifikationen for den modtager, kan gemmes på en “seneste modtagere’ – listen, så gentagne køb kan gøres lettere,” patentet stater. “Således, for eksempel, en bruger kan nemt gentage et køb (f.eks, en morgenmad, som mellemmåltid eller en kop kaffe) med en minimal indsats hver dag.”

Patentet beskriver også nogle ret strenge sikkerhedsforanstaltninger, såsom sporing af placering og biometri. “Hvor placering er sporet (fx ved hjælp af location-based services), kan også betragtes som en faktor ved en afsløring af svig sub-system,” patentet stater. “For eksempel, hvis en enhed ikke ‘gå på arbejde’ i morgen (som bestemmes ud fra tidligere adfærd) eller gå hjem om natten, kan det godt blive tabt eller stjålet. Hvis et forsøg på en væsentlig transaktion er lavet i en sådan situation, kan brugeren blive e-mailet eller et alternativt nummer, såsom et land-linje nummer (hjem eller arbejde), kan kaldes til at underrette ejeren.”

“Biometriske data kan også opnås i forbindelse med en transaktion,” tilføjer det. “For eksempel, at en bruger kan placere deres tommelfinger til et kamera på en enhed. Alternativt, en sælger kan have en biometrisk enhed, (hvis en sådan er for kostbar eller uhåndterlig for en køber at have), og de indhentede oplysninger kan blive kontrolleret i forhold til information fra systemet til at verificere en kundes identitet.”

Patent blev indgivet sidste år, før Google moderniseret sit Checkout service, men det forekommer sandsynligt, at selskabet ville forsøge at binde de to tjenester sammen.

Mobiltelefon nyheder, anmeldelser, temaer og downloads på Ved Din Mobil