Geruchten verspreiden van Google Telefoon

0
442

Zoekgigant gezegd te hebben bemand tot het onthullen van krachtige, productiviteit-minded multifunctionele handheld

Chatter over Google om achter een krachtige draagbare computer en een draadloze telefoon is met opwarmen. Geruchten hebben verspreid voor de afgelopen twee weken over een slanke, tablet-achtige telefoon eventueel de naam “Switch” te worden gezamenlijk ontwikkeld door Google en Samsung, die Google al een mobiele inhoud partnerschap. Google had bleef mama op de speculatie, echter.

Nu, een verslag, oorspronkelijk toegeschreven aan Noticias.com lijkt erop te wijzen dat Google de Iberische chief mogelijk laat de kat uit de zak en bevestigd dat Google is in feite het invoeren van de draadloze hardware en software de ruimte direct. De raad werd geciteerd zoals zeggend dat Google ontwikkelaars in feite aan het werk aan een dergelijk product.

Bronnen verplaatsen van de speculatie naar voren hebben erop gewezen dat Google is de opbouw van de mobiele rooster voor de jaren nu, na verscheidene overnames in 2005, waarin het podium voor het bedrijf om de lancering van zijn eigen geïntegreerd product voor connectiviteit en zakelijke presentaties. Door de aankoop van bedrijven, zoals Android, Skia, en Reqwireless, Google voegde een aantal ontwikkelaars en engineers, met bewezen draadloze ervaring, alsmede sommige van de volgende generatie technologieën geschikt voor een high-end draagbare telefoon en productiviteit van het apparaat. Naar verluidt Google ‘ s overname van Skia, dat was het ontwikkelen van presentatie software gericht op kleine schermen en vector grafische uitvoer, het stimuleren van schaalbaarheid over een breed scala van vormen factoren.

Vertegenwoordigers van Google nog niet officieel bevestigd dat de rapporten van de lancering van een nieuw product of een partnerschap.