Facebook verandert cookie regels voor België

0
301

Gebruikers moeten zich in als ze willen om te bekijken welke content op de site en niet-gebruiker van cookies ook niet worden gevolgd

Facebook heeft gereageerd op een nieuwe privacy uitspraak in België door het aankondigen van de gebruikers moet ingelogd zijn voordat u ze kunt bekijken wat u wilt op de social networking websites en cookies van niet-leden worden niet bijgehouden.

De Belgische Privacy Commissioner (BPC) oordeelde in November dat Facebook moet niet volgen van de activiteiten van niet-Facebook gebruikers, wat betekent dat het bedrijf heeft om te veranderen van de innerlijke werking van de site die speciaal voor diegenen die van het land.

Dit is een korte termijn oplossing maar en Belgische autoriteiten verwachten dat Facebook verdere actie te ondernemen om te waarborgen dat de niet-gebruikers van sociale netwerken.

Facebook zal de wedstrijd de volgorde ingesteld tegen het door de BPC, zei hij, maar is bereid om met de kleine wijzigingen totdat de zaak kan worden opgelost.

“We hadden gehoopt aan het adres van de BPC’ s zorgen op een manier die ons toegestaan om door te gaan met behulp van een beveiliging cookie die beschermd Belgische jongeren uit meer dan 33.000 overname pogingen in de afgelopen maand,” Facebook zei in een verklaring.

“We zijn teleurgesteld dat we niet in staat waren om een akkoord te bereiken en nu zal worden vereist om in te loggen of te registreren voor een account voor een overzicht van de openbaar beschikbare content op Facebook.”

Facebook zei dat het zou volledig in overeenstemming met de bestelling wanneer het is uitgegeven; ook zegt het implementeren cookies voor gebruikers die ingelogd zijn om hen te beschermen tegen aanvallen op de Facebook-netwerk. Echter, het zal verwijderen van cookies waar het in staat.

“We hebben een grote bezorgdheid dat de eisen uiteengezet in deze procedure ten aanzien van de cookie-praktijken niet zijn toegepast redelijk en billijk binnen België naar andere internet-diensten, zoals aangetoond in de rapporten die we hebben ingediend in het verleden,” Facebook toegevoegd.

Gegevens provacy deskundigen hebben opgemerkt dat het waarschijnlijk is een dergelijke praktijk zal worden uitgerold in heel Europa, zoals het toepassen van Europees recht in plaats van specifieke Belgische wetgeving.