Europese mobiele breedband abonnees op het groeien

0
302

Mobile broadband

Als wereldwijde mobiele abonnees blijven groeien, Europa leidt de weg met de meeste abonnees van elke regio.

Mobiele breedband abonnementen zijn op de opkomst en de naar verwachting te raken 600 miljoen wereldwijd, aan het einde van dit jaar.

Een rapport van de International Telecommunication Union (ITU) toonde mobiel breedband abonnees had ingehaald vaste lijn abonnees in 2008, met Europa – samen met de regio Azië en de Stille oceaan, de markt met het grootste aantal.

Het rapport komt uit in de week dat Charles Dunstone, chief executive van de Carphone Warehouse, een verklaring zeggen de verkoop van mobiel breedband in het verenigd koninkrijk had zijn hoogtepunt bereikt en men keert terug naar het vaste-lijn-oplossing.

In een interview met The Guardian, Dunstone zei: “We krijgen het gevoel dat de mobiele breedband ding heeft een piek. We zien een aantal van die mensen beginnen te realiseren dat de bandbreedte van je mobiel op het is dus veel minder dan je op een vaste lijn.”

“Mobiel breedband wordt steeds vaker een aanvullend in plaats van een vervangende zaak, en een groter aandeel van de Carphone de verkoop van pre-pay dongles.”

Het rapport van de ITU wel erkent de voortdurende groei van vaste breedband waaruit blijkt dat er in Europa 200 abonnees voor elke 1000 mensen, in vergelijking met Afrika, waar er slechts één abonnee van de 1.000, maar de grafieken van de twee soorten breedband-toon vast te verplaatsen in een langzamer, stabieler tarief dat de scherpe stijging van de mobiele breedband abonnementen.

Klanten moeten oppassen dat ze de snelheden zij zich aanmelden voor maar vorige maand een Breedband-Expert survey toonde aan Isp ‘ s zijn het leveren van minder dan een kwart van de snelheden die ze geadverteerd.