De politie Holmes 2-systeem krijgt een upgrade

0
372

Het doorzoeken van de politie databases en het koppelen van informatie gemakkelijker worden gemaakt met een nieuwe versie van de Home Office grote Grote Aanvraag Systeem.

Het doorzoeken van de politie databases is ingesteld om gemakkelijker geworden na een upgrade naar een grote computer systeem.

De Home Office met grote Grote Aanvraag Systeem 2 (Holmes 2) versie 11-upgrade zal verbeteren gezocht in verschillende databases, zodat een betere uitwisseling van informatie tussen de strijdkrachten. Holmes 2 beschikt ook over een slimme zoekmachine die context begrijpt en helpt cross-referentie-informatie.

“Holmes 2 helpt de politie het beheren van de grote hoeveelheid informatie die wordt gegenereerd door grote misdaad te onderzoeken,” zei John Neil, directeur van de operationele diensten van de Politie-Informatie Technologie-Organisatie.

Neil zei Holmes 2 is gebruikt in ongeveer de helft van alle moord onderzoeken, waar het de sleutel is tot het organiseren van bewijs en het maken van de koppelingen die kunnen leiden tot een doorbraak in een dossier.

“Met deze laatste upgrade, incident kamers, verdeeld over het land kunnen blijven rekenen op Holmes 2 om te voldoen aan de unieke informatie management en operationele eisen van de grote misdaad te onderzoeken,” zei hij.