C&W lancerer sikret forbindelse service

0
424

Cable & Wireless lancerer nye managed service, der sikrer mobile arbejdstageres adgang til virksomhedens infrastruktur.

Cable & Wireless har lanceret en ny sikker lykkedes trådløs adgang til tjenesten til at give virksomheder mulighed for at beskytte deres ansatte i forbindelse tilbage til kontoret.

Den nye Sikre Mobilitet managed service tilbyder virksomheder en “all-inclusive” – pakke, der består af Wi-Fi, 3G og voice mobil adgang til nettet med internet roaming til arbejdsstyrken, på en fast omkostning, per sæde grundlag.

Den trådløse internet adgang vil være tilgængelig på 75.000 hotspots verden over, gennem et partnerskab med trådløs forbindelse aggregator iPass. Sikkerhed-klog, den tjeneste anvender Network Access Control (NAC) fra Cisco for at afhøre forbindelser fra enhver enhed forsøger at oprette forbindelse til netværket. Det er også automatisk kontrollerer og opdaterer sikring af den enhed, du forsøger at få adgang med firewall og software opdateringer.

Når godkendt, og den er tilsluttet, bruger opretter forbindelse til netværket via SSL VPN og data, der transporteres via fjernbetjening og trådløse forbindelser er overvåget gennem Network Admission Control (NAC).

Selskabet sagde, at tjenesten gør det muligt for organisationer at få deres mobile arbejdsstyrke, uden at det medfører ekstra sikkerhed trusler. Det har også omfatter disaster recovery kapacitet gennem selskabets dual site modstandskraft.

Tim Ryan, Global Roaming product manager for Sikkerhed og Sikre Mobilitet på Cable & Wireless sagde i stigende grad, at mobilitet er afgørende for virksomhedens organisationer.

“Kunderne forventer nu at drive virksomhed gennem en enhed, til enhver tid og fra ethvert sted i hjemmet eller i udlandet,” sagde han. “Sikker Mobilitet fjerner de sidste hindringer for virksomheder at gøre dette til at ske, nemlig den ukendte omkostninger, der er forbundet med traditionelle adgang minutter, intermitterende sikkerhed og kompleksiteten af forvaltningen en mobil arbejdsstyrke.”