Betænkeligheder over for sikkerhed, som Facebook gør profiler offentlige

0
576

,

Facebook gør planer om at liste af brugere’ personlige oplysninger tilgængelige for søgemaskiner.

Social networking website Facebook er planlægning at gøre, oplysninger om sine medlemmer til rådighed for søgemaskiner.

Starter i dag, Facebook vil begynde at underrette medlemmer, at de har et valg om, hvorvidt at holde deres programoversigter privat eller til at tillade Facebook til at gøre deres navn og profil billede til rådighed, når udenforstående søgning på sitet. I modsætning til de fleste steder på nettet, Facebook har tidligere nægtet en service til at søge adgang til oplysninger på sin hjemmeside.

Men, hvis medlemmer nu ikke aktivt at ændre deres personlige indstillinger, deres notering vil automatisk blive offentliggjort. “Siden din søgning personlige indstillinger er indstillet til “Alle” du har nu en offentlig søgning notering,” en besked, der sendes til medlemsstaterne. “Det betyder, at venner, der endnu ikke er på Facebook, vil være i stand til at søge efter dit navn fra vores Velkomst-side. Offentlig Søgning Lister kan kun indeholde navne og profilbilleder.”

Efter at underrette brugere i løbet af de næste 30 dage efter du har planer om at åbne op for grundlæggende profil lister af dens medlemmer, Facebook har planer om at begynde at så sites som Google, Yahoo eller andre til at “kravle” eller indeks, dens offentlige medlem profiler.

I begyndelsen af næste måned, der ikke er medlemmer af Facebook vil være i stand til at skrive navnene på venner eller bekendte i en søgning på Facebook ‘ s hjemme side for at se, om de har offentlige profiler på Facebook for at kontakte dem.

Det kunne være kontroversielt blandt nogle medlemmer, der præmie til den personlige beskyttelse, som Facebook tilbyder i forhold til mere åbne steder. Mange medlemmer har kritiseret Facebook politiske ændringer.

For et år siden, Facebook forvitret en storm blandt de studerende forstyrret af ændringer, der er udsat brugernes opslag med deres venner. Nyere ændringer, der trak i mere voksne har også fremkaldt bekymring blandt webstedets kerne elevens udgangspunkt, at forældre og autoriteter kan overvåge deres aktiviteter.

Men ved at offentliggøre medlemmers profiler, Facebook også kunne tiltrække en ny bølge af brugere. Det Californien-baserede site er vokset til 39 millioner medlemmer op 62.5% fra 24 millioner i slutningen af Maj.