Bedrijven kunnen het niet negeren ‘spear phishing’ – aanvallen

0
278

Aanvallen van deze week tegen de persoonlijke webmail accounts hebben de bekendheid van phishing, die ook gebruikt kon worden tegen bedrijven.

Een security-onderzoeker heeft gewaarschuwd dat de mensen net zoveel kans om te vallen voor phishing-aanvallen op de werk-Pc ‘ s als op hun eigen, vooral door middel van ‘spear phishing’ incidenten waar de e-mails worden gemaakt om gek van specifieke medewerkers.

Neil Campbell, global manager security solutions bij Dimension Data, zei dat de meeste consumenten phishing-aanvallen waren meestal gericht op de internet banking systemen. In de corporate wereld, phishing e-mails worden over het algemeen op zoek naar vertrouwelijke informatie over security mechanismen.

Zo ‘ spear phishing-aanvallen zijn veel doelgerichter dan standaard phishing-pogingen, als ze proberen om de werknemer te geloven dat de e-mail is afkomstig van een echte business partner of organisatie.

“Er komt een tijd dat een bericht adressen die u direct en praat over afdelingen in uw werk, en misschien een aantal projecten die actief zijn, en misschien maakt een specifieke informatie aan te vragen… Het wordt moeilijk om feit en fictie,” zei Campbell.

“Iedereen kan potentieel vallen bijvoorbeeld deze, en u ziet een geleidelijke toename in complexiteit. Met criminaliteit krijg je meer concurrentie, en met meer concurrentie krijgt u een verbeterde techniek,” voegde hij eraan toe.

Een voorbeeld van dit was waar de directeur van het FBI Robert S. Mueller zei in een toespraak dat hij bijna het slachtoffer werd van een phishing-aanval, hoewel een deel van zijn werk was om anderen te beschermen tegen de risico ‘ s van cybercriminaliteit.