Apple Tappaa iPod Nano ja iPod Shuffle

0
268

IPod ei enää ole, Apple lopettamista sekä Nano ja Shuffle. Että lähtee iPod Touch kuin vain Apple-laitteen nyt urheilu iPod nimi. Ja me kaikki tiedämme, että on enemmän kuin vain standalone soittimen. Ja, että toinen pala tech putoaa mahtava älypuhelin

7 Taloustavarat Älypuhelimet Tilalle, Että Ehkä Heidän ei Olisi Pitänyt

7 Taloustavarat Älypuhelimet Tilalle, Että Ehkä Heidän ei Olisi Pitänyt
Meidän älypuhelimet ovat korvanneet paljon commons kohteita, mutta on se todella paras?
Lue Lisää

.

Teknologia kehittyy hämmästyttävää vauhtia. Siellä oli lyhyt ajanjakso, jolloin digitaalisen musiikin pelaajat olivat uusin ja suurin asia. Sitten iPhone julkaistiin, ja itsenäinen musiikkisoittimet menettäneet kiilto. 10 vuotta ja Apple on nyt mäiske viimeinen naula iPod arkkuun.

Se iPodocalypse On jo ovella

MacRumors oli ensimmäinen huomata lähestyvästä iPodocalypse, kun se ilmoitti, että Apple oli poistettu, Nano ja Shuffle sen verkkosivuilla ja verkkokaupassa. Vaikka voit vielä nähdä tuloksia laitteita, kun olet haun klikkaamalla “lue lisää” tai “osta” – linkkejä, sinut minnekään.

Apple vahvisti uutiset, että molemmat laitteet olivat eläköittää, kertoo Verge, “Tänään, me yksinkertaistamme iPod kokoonpanolla kaksi mallia iPod touch nyt kaksinkertainen kapasiteetti alkaen vain $199, ja olemme lopettamisen iPod shuffle ja iPod nano.”

IPod Touch

iPod Touch 6G Arvostelu & Giveaway

iPod Touch 6G Arvostelu & Giveaway
Jos omistat iPhone — tai älypuhelin, että asia — miksi sinun pitäisi ostaa iPod vuonna 2015?
Lue Lisää

on todellakin jäädä toistaiseksi. Ja Apple on osoittanut jotain sitoutuminen Touch kaksinkertaistaa varastointikapasiteetin sekä malleja. Joten voit nyt ostaa iPod Touch kanssa joko 32 gt tai 128 gt tallennustilaa. Aikaisemmat mallit tarjotaan 16GB ja 64GB.

Nano ja Shuffle olivat molemmat alun perin julkaistiin vuonna 2005. Ne osoittautuivat suosittu jonkin aikaa, ja tarjosi tapa ihmisiä, jotka ei ole varaa iphonen tai ipadin liittyy Apple-kultti. Kuitenkin molemmat alkavat näkyä heidän ikänsä, varsinkin kun ei ollut päivitetty useita vuosia.

Nostalgia On vahva Tunne

Olemme melko varmoja, että kukaan ei todella ostavat näitä asioita sen enempää, mutta nostalgiaa on niin voimakas tunne, että olemme silti surullista nähdä, että iPod on historiaan

Suuri 5 Tapoja Laita Vanha iPod Uusi Käyttö

Suuri 5 Tapoja Laita Vanha iPod Uusi Käyttö
Kuinka kauan on vanha iPod ollut laatikossa, epäsuositun ja pölyinen? Luultavasti koska päivä olet päivittänyt fancy uusi touch-versio tai päättänyt älypuhelimen riittää. Mutta…
Lue Lisää

. IPod oli pitkä ja menestyksekäs ajaa vaikka; se on vain, että me kaikki siirtyi älypuhelimiin ja Spotify.

Onko sinulla oma iPod Nano tai Shuffle? Olet pahoillani nähdä näitä legendaarisia laitteita on lopetettu? Olet menossa metsästämään jäljellä varastossa ennen kuin se katoaa? Mitä laite(s) haluatko kuunnella musiikkia nykyään? Kommentit ovat auki alla…

Kuva Luotto: Chloe Median kautta Flickr