Apple Doodt de iPod Nano en de iPod Shuffle

0
191

De iPod is niet meer, met Apple beëindigen zowel de Nano en Shuffle. Dat laat de iPod Touch als de enige Apple-apparaat nu sport de naam van de iPod. En we weten allemaal dat is meer dan alleen een stand-alone muziek speler. En met dat andere stuk van tech valt aan de machtige smartphone

7 Huishoudelijke Artikelen Onze Smartphones Vervangen Dat Ze Misschien niet Hebben

7 Huishoudelijke Artikelen Onze Smartphones Vervangen Dat Ze Misschien niet Hebben
Onze smartphones zijn vervangen door een veel commons-items, maar is dat echt de beste?
Lees Meer

.

De technologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Er was een korte periode waarin digitale muziek spelers waren de laatste en grootste ding. Toen de iPhone werd uitgebracht, en stand-alone muziek spelers verloren hun glans. 10 jaar en Apple is nu hameren de laatste nagel in de iPod ‘ s kist.

De iPodocalypse Is Op Ons

MacRumors was de eerste om op te merken de dreigende iPodocalypse als het gemeld dat Apple had verwijderd van de Nano en Shuffle van de website en de online store. Terwijl u kunt nog steeds zien de resultaten voor de apparaten wanneer u zoekt, klikt u op de “lees meer” of “kopen” links krijgt u nergens.

Apple bevestigde dan het nieuws dat beide apparaten werden er in de weide, het vertellen van De Rand, “Vandaag, vereenvoudigen we onze iPod line-up met twee modellen van de iPod touch nu met het dubbele van de capaciteit te beginnen bij slechts $199 en we beëindigen de iPod shuffle en iPod nano.”

De iPod Touch

iPod Touch 6G Review & Giveaway

iPod Touch 6G Review & Giveaway
Als u in het bezit van een iPhone of een smartphone voor die kwestie — waarom moet je het kopen van een iPod in 2015?
Lees Meer

is inderdaad te blijven voor het moment. En Apple heeft aangegeven iets van een engagement om aan te Raken door een verdubbeling van de opslagcapaciteit van beide modellen. Dus je kunt het nu kopen van een iPod Touch met 32 GB of 128 gb opslagruimte. De vorige modellen aangeboden 16GB en 64GB.

De Nano en Shuffle waren beide oorspronkelijk uitgebracht in 2005. Ze is populair gebleken voor een moment, en bood een manier voor mensen die het zich niet konden veroorloven een iPhone of iPad aan te sluiten bij de Apple sekte. Echter, beide waren beginnen te geven aan hun leeftijd, vooral als noch was bijgewerkt voor meerdere jaren.

Nostalgie Is een Krachtige Emotie

We zijn er vrij zeker van dat niemand was eigenlijk de aankoop van deze dingen niet meer, maar de nostalgie is een krachtig gevoel, dat we nog steeds droevig om te zien dat de iPod wordt verwezen naar de geschiedenis

5 leuke Manieren Om Uw Stoffige Oude iPod Naar Nieuwe Gebruiken

5 leuke Manieren Om Uw Stoffige Oude iPod Naar Nieuwe Gebruiken
Hoe lang heeft uw oude iPod zijn in een lade, onbemind en stoffig? Waarschijnlijk sinds de dag waarop u de upgrade naar een mooie nieuwe touch versie of besloten uw smartphone zou volstaan. Maar…
Lees Meer

. De iPod was een lange en succesvolle run al; het is gewoon dat we allemaal verplaatst naar smartphones en Spotify.

Heb je een iPod Nano of Shuffle? Bent u het jammer om te zien dat deze iconische apparaten worden afgeschaft? Ga je op jacht naar de rest van de bouillon voordat het verdwijnt? Op wat voor apparaat(s) luister je naar muziek? De comments staan open hieronder…

Image Credit: Chloe Media via Flickr