6 Chrome-Extensies Elke Student Moet Gebruiken

0
226

Advertentie

Sommige studenten wonen op de campus, alle studenten wonen in hun browsers. Omdat de rol van sociale media en het internet als geheel — is uitgegroeid tot meer en meer de overhand, er is ook een zorg voor dat de studenten afval meer dan zij voor hun studies.

Een niet-actieve extensie lijst is de devil ‘ s playground. De meeste realiseren zich niet dat de mogelijkheden van Chrome-extensies. Met voldoende know-how, Chrome extensies kan uren tijd en ton van geestelijke wilskracht.

Neem het van een leraar: je hebt te gebruiken om de tool tot uw beschikking om van student leergierig. En hier zijn de tools die ik aanbevelen.

1. StayFocusd

Doel: Verwijderen van online afleiding door het blokkeren van tijd doden websites.

Verspil je tijd. Ik verspilling van tijd. Maar we hoeven het niet te doen. Laten we eerlijk zijn, er is één belangrijke aspect van het internet, die duurt tot onze tijd: de sociale media. Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat mogelijk ook de vier ruiters van uitstel

Hoe Uitstel, heeft de Wereld Veranderd

Hoe Uitstel, heeft de Wereld Veranderd
We denken vaak van uitstel als een onnodige belemmering voor ons dagelijks leven. Maar als het niet voor uitstel, zou de wereld een heel andere plaats.
Lees Meer

. Dat is waar StayFocusd komt.

StayFocusd kun je voorkomen dat je toegang tot een aantal websites, altijd of op bepaalde dagen. Het programma is eenvoudig, intuïtief en biedt een verscheidenheid van instellingen. U kunt kiezen uit maximaal gebruik van de tijden en actieve dagen voor de websites die op de lijst geblokkeerd.

Advertentie

Als je besluit om terug te keren naar uw uitstellen manieren

5 Nieuwe productiviteits-Apps om te Stoppen met Uitstellen en Weer aan het Werk

5 Nieuwe productiviteits-Apps om te Stoppen met Uitstellen en Weer aan het Werk
De truc om een verblijf productief is altijd het wijzigen van uw systeem. Van Microsoft voor kleine ontwikkelaars die begon met een Excel-sheet, hier zijn enkele van de productiviteit apps die het proberen waard is.
Lees Meer

u kunt ook een uitdaging in om toegang te krijgen tot de instellingen. In het kort: het is een aandacht manager die u beschermt tegen jezelf!

2. Kantoor Online

Doelstelling: altijd en overal Werken, en samenwerken moeiteloos.

Deze dagen, het is niet genoeg om een bestand is opgeslagen op uw bureaublad. Met alle mogelijke samenwerkingsmogelijkheden of past van de inspiratie die u zou kunnen hebben, waarom zou je werken in een plaats? Dat is de reden waarom cloud-gebaseerde diensten de boventoon. En zo beschouw ik als Office Online een essentieel dat een student ‘ s Chrome-browser.

Denk eraan: u kunt beslissen op te zitten op een desktop voor uren op eind aan een project werkt

Welke Office-Suite Is het Beste voor U?

Welke Office-Suite Is het Beste voor U?
U zult worden ingedrukt te vinden een beroep waarvoor je geen woord of nummer verwerking van een soort. En je kan je afvragen, is Microsoft Office echt de beste oplossing? Hier zijn uw opties.
Lees Meer

of werk je op hetzelfde project op een mobiele telefoon, een laptop en een desktop op diverse locaties verspreid over de dag. De laatste is de keuze gemakkelijk te plukken, Office Online biedt een formaat studenten worden onmiddellijk vertrouwd zijn met.

Wat meer is, Office Online maakt het makkelijk om samen te werken aan projecten

De 6 Beste Gratis Online Meeting Tools om Samen te werken met Je Team

De 6 Beste Gratis Online Meeting Tools om Samen te werken met Je Team
Kleine teams hoeft niet duur enterprise apps voor samenwerking. Hier zijn zes fantastische tools die u kunt gebruiken voor het beheren van uw team, de gegevens van de communicatie, en meer. Gratis.
Lees Meer

met collega-studenten. Het is een win-win rondom.

3. Nimbus Vastleggen

Doelstelling: het Vastleggen van informatie over uw browser en bewaar ze voor later.

Omdat onderwijs inmiddels een browser-based zich inspannen, zowel voor informatie en inspiratie uit het web. Maar wat als je net hebt gevonden wat u precies zoekt, maar niet wilt lastig vallen met een hectische bookmark-gegevensopslagruimte? Wat als je alleen nodig voor het opslaan van een afbeelding of een fragment van een artikel?

Nimbus Capture doet dat — gebruikers kunnen met screen capture iets van hun browser op te slaan in de map zij dat willen.

Hebben codering, schriftelijk, of graphic design concepten die u wilt voor het snel opslaan en delen? Vervolgens met een soort van momentopname functie

3 Gratis Tv-Recorders voor het Vastleggen van Uw Windows-Bureaublad

3 Gratis Tv-Recorders voor het Vastleggen van Uw Windows-Bureaublad
U kunt gebruik maken van een screen recorder voor het maken van tutorials, document bugs voor het oplossen van problemen, of het nummer van ongevraagde activiteit op uw bureaublad in uw afwezigheid. Kies uit een van onze aanbevolen hulpmiddelen.
Lees Meer

is een absolute must. En Nimbus Capture werkt zonder de noodzaak van software van derde partijen, waardoor het praktisch vrij van kabels.

4. Grammarly

Doelstelling: de Vangst van typefouten en grammaticale problemen en maken het schrijven van uw perfecte look.

Ik schrijf veel e-mails, maar ik heb ook veel fouten maken. E-mails zijn geen tweets — ze vereisen meer aandacht. De meeste, in feite, hebben de neiging om te voorkomen dat het schrijven van e-mails, omdat van deze. “Wat als ik zeg dat iets verkeerd is, of erger nog, ten onrechte?” Dat is waar Grammarly komt.

Grammarly zal openen wanneer u zich op een schriftelijke aanwijzing of moet invoeren. Een groen pictogram weergegeven in de rechterbenedenhoek van uw aanwijzing, het vullen van je in op de mogelijke problemen. Terwijl het is niet waterdicht, het is een geweldige lijn van verdediging. U moet zich aanmelden voor een Grammarly abonnement

Hoe je het Meeste uit Deze Essentiële Grammatica Selectievakje Extensies voor Chrome

Hoe je het Meeste uit Deze Essentiële Grammatica Selectievakje Extensies voor Chrome
Als u een Chrome-gebruiker, er zijn een paar handige tools die je kan redden van lastige typefouten en grammaticale fouten, en helpen u om uw boodschap over te meer duidelijk.
Lees Meer

om volledig te begrijpen van de kracht achter de uitbreiding, maar de gratis versie en het doet zijn werk prima.

Niet alleen zal het corrigeren van kleine fouten, het zal je ook toestaan om te zien negatieve trends in uw schrijven in de tijd. Of, weet je, je kan altijd kraken open de middelbare school een grammatica van het handboek.

5. Todoist

Doelstelling: Om dingen gedaan, consequent.

Sommige mensen die schrijven doelen, anderen niet. De voormalige vaak aan hun doelen, en de laatste vaak niet. Ik kan niet tellen het aantal keren dat ik ben begonnen om te doen lijsten alleen afzien van hun gebruik. Dat is, totdat geïntegreerde ik ze in mijn browser.

Todoist is de laatste to-do lijst die je nodig hebt

To-Do Lijst App Showdown: Geen.doe vs Todoist vs Wunderlist

To-Do Lijst App Showdown: Geen.doe vs Todoist vs Wunderlist
Sommige to-do lijst apps staan met kop en schouders boven de rest uit. Maar hoe zijn ze te vergelijken en wat is het best voor u? We zullen je helpen uit te vinden.
Lees Meer

. Terwijl een paar extra functies moet u een Todoist abonnement op de gratis versie zal meer dan voldoen aan uw behoeften. Het organiseren van taken op prioriteit -, project -, en datum op een eenvoudige en gemakkelijk weergave-venster.

Vergeet niet, to-do lijsten alleen werk zo goed mogelijk te doen. Het oppakken van de gewoonte, maar kan een wereld van verschil maken in de richting van je studie.

6. Google Woordenboek

Doel: begrijpen van moeilijke woorden en teksten.

Heb je ooit een artikel gelezen op Wikipedia, alleen om te stoppen halverwege omdat het schrijven was te uitgebreid en esoterische (d.w.z. te langdradig en moeilijk te begrijpen)? Dat probleem is een ding van het verleden met Google Woordenboek. Zodra de extensie is geïnstalleerd, alles wat je hoeft te doen is hoogtepunt van een woord.

google dictionary

Het is zo makkelijk, en iedereen kon het doen met een woordenboek. Ik zou ook adviseren Macht Thesaurus voor exact dezelfde reden: het geeft je de kracht van een uitgebreide thesaurus bibliotheek bijna onmiddellijk wanneer je dat nodig hebt, en zonder de noodzaak van het inschakelen op het tabblad.

power thesaurus

Het uitbreiden van Uw Onderwijs aan Uw Browser

Gezien de verhoogde intensiteit van het onderwijs, elk beetje helpt. Een opmerking hier en een correctie er kunt toevoegen. Of het nu een browser of een kladblok, alles wat je hoeft te doen om te excelleren in uw studies is bezuinigen op afleiding en richt je op je werk. Deze Chrome extensie

De Beste Chrome-Extensies

De Beste Chrome-Extensies
Een lijst van alleen de beste extensies voor Google Chrome, met inbegrip van suggesties van onze lezers.
Lees Meer

precies dat te doen, dus downloaden en te krijgen om te werken!

Hoe focus je jezelf in een online wereld? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Image Credit: Jasminko Ibrakovic via Shutterstock.com