5 Älykäs iPhone Sähköposti Apps Lajittele Ja Järjestä Saapuneet

0
347

Se on hyvä aika sanoa hyvästit Apple Mail app

iOS Mail.sovellus Vinkkejä & Temppuja Sähköpostitse, Kuten Pro iphonessa

iOS Mail.sovellus Vinkkejä & Temppuja Sähköpostitse, Kuten Pro iphonessa
Huolimatta ensimmäisen esiintymisiä, Mail for iOS on paljon tehokkaampi kuin se käytti olla.
Lue Lisää

varsinkin jos käytät Google-tiliä. Mail.app, kun taas luotettava asiakas, ei ole tarjota muuta kuin perinteinen saapuneet kokemus.

Tässä päivässä ja ikä, jossa niin paljon työtä, henkilökohtainen ja matkailu elämä pyörii sähköposti, se vain ei ole tarpeeksi.

Älykäs Sähköposti?

App Store on täynnä älykkäitä sähköposti apps. Nämä sovellukset tehdä joitakin raskaan työn puolestasi: erityisiä osia, uutiskirjeitä, älykäs vastaukset, esikatselut saapuvat paketit, ja automaattinen matka-suunnitelma seuranta

15 Ultimate Chrome Extensions For Travel Suunnittelu

15 Ultimate Chrome Extensions For Travel Suunnittelu
Etsi lennon tai hotellin, suunnitella reitin, tie, tallenna kohteita, jotka löydät, ja löytää uusia paikkoja, joissa nämä erinomainen 15 travel työkalut Chrome.
Lue Lisää

. Yksi iso älykäs ominaisuus, jota Sähköposti-sovellus ei ole smart saapuneet.

Sovellukset smart saapuneet ominaisuus näyttää vain tärkeimmät sähköpostit yhteystiedot välität ja piilottaa kaikki muut. Jos käytät sähköpostia kaikesta ja mitään, tämä pieni ominaisuus on todella hyödyllinen.

Apps alla tehdä kaikkea tätä ja paljon enemmän. He tukevat Google-tilisi ja ne ovat kaikki ladattavissa ilmaiseksi.

1. Kipinä

Kipinä on tällä hetkellä juliste lapsi rock solid älykäs sähköposti app. Välillä mukautettava älykäs saapuneet-kansio, älykkäät ilmoitukset, luonnollisen kielen haku, Nopea Vastaukset ja iCloud synkronointi

Mikä on iCloud Drive & Miten se toimii?

Mikä on iCloud Drive & Miten se toimii?
Hämmentyneitä siitä, mikä tekee iCloud Ajaa eri Applen muut pilvipalvelut? Anna meidän näyttää, mitä se voi tehdä, ja miten voit hyödyntää sitä.
Lue Lisää

se ei ole vaikea nähdä, miksi: se on saatavilla iPhone, iPad, Mac ja Apple Watch, se käyttäytyy samalla tavalla kaikilla alustoilla; plus se on ilmainen.

Spark intelligent email apps iphone 1

Kipinä alkaa sinua pois älykäs saapuneet-kansio, joka sisältää osiot uutiskirjeitä

Oppia Jotain Uutta 10 Arvoinen-Se sähköpostiuutiskirjeitä

Oppia Jotain Uutta 10 Arvoinen-Se sähköpostiuutiskirjeitä
Tulet hämmästymään, laadun uutiskirjeitä tänään. He ovat tekemässä paluuta. Tilata nämä kymmenen fantastinen uutiskirjeitä ja selvittää, miksi.
Lue Lisää

ja ilmoitukset. Kipinä on kyse nokkeluutta. Voit etsiä sähköpostia käyttämällä luonnollista kieltä, ja Älykkäät Ilmoitukset-toiminto vain ilmoittaa sinulle sähköposteja, että se luulee, että välität.

Spark intelligent email apps iphone 2

Personointi on ydin Kipinä. Voit lisätä ja poistaa widgetit kuten kalenteri, nastat ja enemmän kotiin näytön. Neljä pyyhkäisemällä eleet ovat muokattavissa samoin. Sen mukana tulee sisäänrakennettu kalenteri ja kyky pin viestejä. Ja kuten asetukset ja tilin synkronointi laitteiden välillä, sinulla on sama kokemus, onko käytössäsi iPhone tai Mac.

2. Google Saapuneet

Jos sinulla on Google-tili, Google Saapuneet-kansio on sähköposti-sovellus, sinun pitäisi olla käyttäen (ei Gmail-sovellus). Google Saapuneet-kansiossa on paljon temppuja hihassaan. Sen sijaan perinteinen käänteinen kronologinen ruokkia sähköposteja, voit löytää mitä Google kutsuu nippuja, jotka osoittavat ylös ja kun ne ovat merkityksellisiä.

Saatat nähdä tuleva kalenteri nimittäminen huipulla, sähköposteja, joissa on liitteitä, päivityksiä ostaa kohteita tai lentoliput olet varannut. Voit napauttaa nippu, kuten Päivitykset nähdä kaikki sähköpostit.

google inbox intelligent email apps iphone 1

Googlen Inbox-sovellus yrittää auttaa sinua jokaisessa vaiheessa tavalla. Kun painat plus-painiketta, näet kolme yhteystietoja, voit yleensä lähettää sähköposteja heti. Kun saat sähköpostia, voit löytää kolme smart vastaukset alareunassa. Ne perustuvat sähköposti-teksti ja sovellus saa ne oikeassa yllättävän paljon aikaa.

google inbox intelligent email apps iphone 2

Voit asettaa muistutuksia, pin tärkeitä sähköposteja ja selata kaikkia nippuja sivupalkista. Ja koska tämä on Google puhumme, Haku-toiminto on fiksu samoin. Jo ennen kuin aloitat kirjoittamisen, näet luettelon kontakteja ja liiketoimintaa. Hakutulokset näyttää esikatselun linkkejä ja liitetiedostoja, joten voit hypätä suoraan Google docs-asiakirjan avaamatta sähköpostia.

3. Mail EasilyDo

Outoa kyllä, Mail EasilyDo on ainoa app luettelossa, joka on perinteinen “kaikki sähköpostitse” Saapuneet-näkymässä sen sijaan smart saapuneet. App valitsee levittää nokkeluutta noin majoitusliike, tämä tuttu saapuneet-näkymässä. Joten jos olet innokas Apple Mail käyttäjä, tunnet olosi välittömästi kotoisaksi täällä. Plus, sovellus on salamannopean. Vaikka haku kautta sähköposti perustuu yhteystiedot ja teksti oli nopeasti jotain ei monet sovellukset saada oikeutta (kuten Applen Mail).

mail by easilydo intelligent email apps 1

Mail EasilyDo tuntuu yhdistelma jokainen älykäs sähköposti app, joka tuli ennen sitä. Sovelluksen tärkein tehtävä on sen Avustaja ominaisuus, joka automaattisesti seuraa matkasuunnitelmat, paketit, laskut ja edustuskulut.

Mutta mitä enemmän vaikuttava noin kömpelösti nimetty app ovat pieniä nautintoja: ei Kumoa Lähetä ominaisuus, Touch ID tuki

3 Helppoja Tapoja Tehdä Touch ID Tarkempi iOS

3 Helppoja Tapoja Tehdä Touch ID Tarkempi iOS
Touch ID voi olla hieman finnicky kättelyssä, mutta muutamia vinkkejä ja niksejä, voit todella parantaa sen tarkkuutta ilman paljon vaivaa. Tässä on mitä sinun pitäisi tehdä.
Lue Lisää

ja jopa kyky estää linkki seurantoja

Miten Estää Seurantoja Saapuvat Sähköpostit Gmail

Miten Estää Seurantoja Saapuvat Sähköpostit Gmail
Tiesitkö, että sähköpostin lähettäjien voi tietää, onko olet avannut heidän sähköpostit tai ei? Jos käytät Gmail, tässä on mitä voit tehdä estää.
Lue Lisää

. App on neljä pyyhkäisemällä eleet ja standardi torkku ominaisuuksia sekä.

mail by easilydo intelligent email apps 2

Myös Tilaukset – välilehden avulla voit peruuttaa uutiskirjeen. Myös Paketit jakso näyttää reaaliaikainen seuranta tilauksia. Sovellus tekee kaiken tämän ja visuaalisesti miellyttävä tavalla.

4. Microsoft Outlook

Kyllä, Microsoft Outlook on yksi parhaista sähköposti apps iPhone. Microsoft osti sähköpostisovellus Acompli, se rebranded kuten Outlook, ja on sittemmin jatkunut, jotta sovellus jopa parempi.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 1

Mikä tekee Outlook-niin hyvä on, kuinka hyvin se toimii sekä Microsoft 365 ja Google-tilejä. Outlook on neljä välilehteä alareunassa (mikä on epätavallista sähköpostia app): Sähköposti, Kalenteri, Tiedostotja Ihmiset.

Myös Sähköposti – välilehti oletusarvot “Keskittynyt” – tilassa (Outlookin versio smart inbox). Sen Kalenteri – välilehti muistuttaa Auringonnousua sovellus, joka on oletuksena “Agenda” list view. Myös Tiedostot – välilehti ei vain näyttää uusimmat liitetiedostoja, mutta myös avulla voit liittää Dropbox, Box tai OneDrive-tilillä, jotta voit selata kaikki pilvi kansioita sisällä app. Että Ihmiset välilehti on vain oman säännöllinen yhteystiedot.

microsoft outlook intelligent email apps iphone 2

Jos haluat yksi keskeinen paikka selata kaikki tiedostot, lähettää niitä liitetiedostoja, hallita kalenteria, samalla saada standardin hyödyt älykäs saapuneet-kansio, jossa älykkäät ilmoitukset, Outlook on peto.

5. Unibox

Unibox vie ainutlaatuinen lähestymistapa sähköpostin hallinta. Sen sijaan esittelee sähköpostiisi, saat näytön, joka näyttää enemmän kuin messaging app. Sähköpostit Unibox on lajiteltu niiden yhteystiedot. Niin näet yksinkertainen luettelo yhteystiedot app aloitusnäyttöön, jossa on visuaalinen merkki, joka kertoo kuinka monta lukematonta sähköpostia kontakti on.

unibox for iphone intelligent email apps 2

Kosketa ota yhteyttä ja saat pikaviestin-kaltainen käyttöliittymä, jossa voit nähdä kaikki lukemattomat sähköpostit yhteystiedot yhdellä näytöllä. Selaa läpi, ja päättää, mikä sähköposti, johon haluat vastata.

unibox for iphone intelligent email apps 1

Muu kuin, että Unibox on melko kevyt ominaisuuksia. Jos olet sellainen henkilö, joka priorisoi sähköposti perustuu ihmisiä, Unibox tekee raskaan työn lajittelu ne sinulle. Avaa Unibox, käsitellä sähköpostia teidän läheisiä ystäviä, perheen tai työtovereiden ja ulos app.

En suosittele käytät Unibox oletuksena sähköpostin app, koska se on kadonnut paljon älykkäitä ominaisuuksia, mutta se tekee suuren toisen tai kolmannen sähköpostin app.

Muut

iOS sähköposti sovellukset ovat leikkipaikka kokeellisia ideoita ja innovaatioita, koska jokaisella on erilainen tapa käsitellä heidän postilaatikkoon. Löydät perus smart saapuneet kaikkialla nyt. Jopa vanha kunnon (vielä yllättävän web-pohjainen) Gmail app on osa Ensisijainen, Päivitykset, ja Tarjouksia.

Jos ominaisuudet ovat mitä kaipaat, katso Newton tai Lentopostina. Newton on tilaus-pohjainen ($50/vuosi) sähköposti app, joka yhdistää lukuisia älykkäitä ominaisuuksia, kuten lukukuittauksia, sähköposti, aikataulutus, kumoa lähetä ja app integraatiot. Lentopostina on samanlainen joukko ominaisuuksia ja laaja Toimia kirjastossa. App maksaa 4,99 dollaria.

Mitä sinun email työnkulun näyttää? Miten voit hallita sähköpostia kaikissa laitteissasi? Jaa kanssamme kommentit alla.

Kuva Luotto: Wichy kautta Shutterstock.com