3 erbjuder gratis Skype-till-alla användare

0
328

Skype logo

3 meddelar att låta kunderna betala £1.99 för SIM-kortet och ringa Skype-till-Skype-samtal gratis.

Mobiloperatören 3 är att låta alla sina kunder att ringa gratis samtal med Skype – utan att ens betala avgifter för dataöverföring.

Från och med den 1 Maj kan vem som helst med en Skype-telefon och en 3 SIM-kort – det kan vara på kontrakt eller betala-som-du-gå – kommer att kunna göra Skype-samtal till andra Skype-användare och använder instant messaging (IM) gratis.

Och i sommar, kommer användarna att kunna få del av poppar en 3 SIM i en telefon, oavsett om sin Skype-branded eller köpt via operatören.

Kevin Russell, verkställande direktör 3 i STORBRITANNIEN, sade i ett uttalande: “Internet-telefoni eller VoIP, sociala nätverk, chatt och e-post används av miljoner människor i STORBRITANNIEN varje dag. De är öppna för alla på sina Datorer och bärbara datorer. Vi vill att människor ska vara fria att kommunicera från sina mobiler på samma sätt som de gör på sina Datorer.”

“I framtiden kommer du att kunna köpa en 3 SIM-för obegränsad Skype-till-Skype-samtal för mindre än priset av en kopp kaffe och prata så mycket du vill utan att någonsin betala oss ett öre. Vi kommer inte att be dig om en top-up eller ett månatligt åtagande”, tillade han.

£3 sade att köpa ett SIM-kort kostar bara £1.99, med pay-as-you-go som ringer behöver inga månatliga top-ups och avtalskunder betalar inga extra avgifter.

eBay sa tidigare idag att det är troligt att Skype spin-off inom de närmaste två åren.

För mer mobila nyheter och recensioner besök Vet Din Mobil.