Yahoo personvern rad over resirkulert e-post adresser

0
274

Yahoo

Yahoo svarer til krav resirkulering initiativet har ført til noen brukere mottar e-post som er ment for tidligere eiere.

Yahoo er vendt hevder sin beslutning om å resirkulere inaktive e-postadresser har resultert i noen brukere motta personlige meldinger som er ment for den tidligere eieren.

Internett gigantiske annonsert planer om tidligere i år for å resirkulere Yahoo brukernavn, eller Id-kort, som ikke hadde blitt brukt i mer enn 12 måneder for å frigjøre lang holdt seg at andre kanskje ønsker.

Før resirkulering av inaktive kontoer vi forsøkt å nå kontoeiere [i] flere måter å varsle dem om at de trengte for å logge deg på kontoen sin, eller det ville være gjenstand for resirkulering.

Brukerne ble bedt om å fylle ut en ønskeliste, som forteller om sine topp fem mulige brukernavn. Yahoo vil da informere dem om deres beste valg som var tilgjengelig og, hvis så, brukere var gitt 48 timer å kreve det.

På den tiden, selskapet sikret brukere det var å jobbe med sosiale medier og e-handel nettsteder for å oppdatere dem om endring i eierskap av visse brukernavn for å hindre at personlig informasjon blir sendt på om den tidligere eieren.

Men i en fersk Informasjon Week artikkelen, med flere Yahoo e-post brukere som sa at de hadde mottatt markedsføring, nyhetsbrev, Facebook-meldinger og digitale kvitteringer for kjøp den tidligere adresse eierne hadde gjort.

Dwayne Melancon, chief technology officer i sikkerhet programvareleverandøren Tripwire, sa han ikke var overrasket over rapporter.

“Tross alt, hvis du endrer mobilnumre ditt telefonnummer går tilbake i bassenget av tilgjengelige tall på enkelte punkt. Alle som har fortsatt det gamle nummeret vil nå nye mobiltelefon abonnement, snarere enn deg. Med resirkulert e-post, det er ikke noe annerledes,” sa han.

“Fra et sikkerhetsmessig perspektiv, og dette er en stor sak for å bruke e-post kryptering når du sender sensitiv informasjon. Med kryptering, selv om en ny eier tar over kontakt din gamle e-post adresse, vil de være i stand til å lese sensitive data fordi de ikke har krypteringsnøkkelen som kreves for å dekode meldingen,” la han til.

I en uttalelse til DET Pro, en Yahoo talsperson sa firmaet har gjort mye arbeid for å sikre personlige opplysninger om brukere som del av sin e-post resirkulering innsats.

“Før resirkulering av inaktive kontoer vi forsøkt å nå kontoeiere [i] flere måter å varsle dem om at de trengte for å logge deg på kontoen sin, eller det ville være gjenstand for resirkulering,” uttalelsen lese.

“Før gjenvinning av disse kontoene, vi tok mange forholdsregler for å sikre dette ble gjort trygt – inkludert å slette private data fra den tidligere eieren av kontoen, sende spretter til avsendere i minst 30-60 dager for å la dem vite at kontoen ikke lenger fantes. avslutte abonnement på regnskapet fra kommersiell e-post.”

Selskapet foretok markedsføringskampanjer og jobbet tett sammen med andre e-post leverandører, selgere og tredjeparter for å gjøre dem oppmerksom på at noen av adressene ville være å bytte eiere.

Det er også midt oppe i rulle ut et system som vil tillate brukere å flagge når de mottar en e-post som ikke er ment for dem.

“Vi fortsetter å lete etter måter å beskytte våre brukere,” erklæringen konkluderte med.