Studien viser bilde av misogynistic misbruk på Twitter

0
203

Bruk av misogynistic språk ble sporet for å avdekke omfanget av overgrepene på sosiale medier

Mer enn 6000 av Twitter-brukere i STORBRITANNIA alene ble rammet av misbruk og misogynistic tweets i løpet av bare tre uker, en studie fra uavhengige tenketanken Demos har åpenbart.

Demoer spores bruk av to ord en indikasjon på kvinnehat over en tre ukers periode, finne at med 6 500 unike brukere ble rettet av 10 000 fornærmende tweets i løpet av denne tiden. For å gjøre dette, Demoer brukt spesifikke algoritmer for å skille aggressiv tweets fra conversational, selvidentifikasjon og kommentarer.

Studien har blitt utgitt sammen med den Parlamentariske lanseringen av cross-party Gjenvinne Internett-bevegelsen, som har som mål å støtte kvinnelig deltakelse på sosiale medier.

Alex Krasodomski-Jones, forsker ved Senter for Analyse av Sosiale Medier på Demoer, sa: “Det er klart at akkurat som den digitale verden har skapt nye muligheter for offentlig debatt og sosial interaksjon, det har også bygget nye slagmarker for de verste aspektene ved menneskelig atferd. Denne studien er en fugl ‘ s-eye øyeblikksbilde av hva som er til syvende og sist en veldig personlig og ofte traumatisk opplevelse.

“Mens vi har fokusert på Twitter, som er betydelig mer rause med å dele sine data med oss, det er viktig å merke kvinnehat er utbredt på tvers av sosiale medier. Dette er en sterk påminnelse om at vi er ofte ikke så gode borgere online som vi er i frakoblet modus.”

Internasjonalt, mer enn 200 000 tweets sendt til 80 000 mennesker har brukt to ord i samme periode. Studien viser også at halvparten av alle misogynistic misbruk på Twitter kommer fra kvinnelige brukere.

Dette bygger på funn sluppet i 2014, som viste at slike overgrep ble begått av både menn og kvinner.

Det er viktig å merke seg at denne statistikken ikke konto for muligheten for Twitter-brukere til å lage falske kvinnelige kontoer, eller det faktum at studien bare ser på bruk av to misogynistically-ladet ord, og ikke hele spekteret av støtende språk som mange får.

En internett-forum har blitt åpnet for å oppmuntre til diskusjon om hvordan å gjøre internett til et mindre diskriminerende, rasistiske, homofobe, og generelt mindre aggressive.