Reuters tegn £20 millioner DET tilbyr

0
215

Computacenter neste i køen for Reuters’ outsourcing bruke.

Reuters, økonomiske data og nyheter selskapet har signert en £20 millioner support services kontrakt med Computacenter.

Trekket er laget for å underbygge et program for forbedringer som vil redusere kostnadene og øke servicenivået overfor Reuters’ kunder i STORBRITANNIA i tillegg til å støtte systemer og infrastruktur som gir støtte tjenester som inkluderer service management, utsendelse dusj, supply chain logistikk, hendelse, flytte og bytte forvaltning og avvikling.

Den fire år Computacenter kontrakt, som gikk live for siste måned og kommer mindre enn en måned etter at organisasjonen tildelt Fujitsu en £500 millioner administrerte IT-infrastruktur tjenester kontrakt, og vil se en uspesifisert antall Reuters ansatte overføring til Computacenter i henhold til TUPE forskrifter.

“Ved å arbeide med Computacenter Tjenester, vil vi være i stand til å forbedre både kvaliteten og effektiviteten av den samlede tjeneste. Partnerskapet vil legge til rette for innovasjon i kontrakten sikt og vil spille en viktig rolle i å levere fortsatt god service til våre kunder,” sa Slå Goehring, leder av Reuters professional services group (PSG) i STORBRITANNIA.

Han la til: “Computacenter Tjenester har en god ‘fit’ med våre kunder, og en bevist banerekord i TUPE og beholde overført ansatte. Vi er sikre på at det vil være i stand til å gi berørte ansatte med forbedrede muligheter til en karriere, som var en sentral faktor i vår beslutning om å samarbeide med Computacenter Tjenester.”

Reuters vil gjøre bruk Computacenter er felles tjenester fabrikken modell og teknisk ressurs gruppe av høyt kvalifiserte ingeniører til å dra nytte av et utvalg av industriens beste praksis metoder for å optimalisere tjenesten levering.

Computacenter har forpliktet seg til en rekke transformativ tiltak over kontrakten sikt å forbedre effektiviteten og kundens opplevelse, i henhold til Simon Walsh, administrerende direktør for tjenester i Computacenter.