Google, Slakk, Arkadin og mer til å delta i Samarbeid og Kommunikasjon event

0
223

Samarbeid og Kommunikasjon er tilbake, større enn noen gang, bestill din plass nå!

Mermaid Dammen Dock i Blackfriars, London vertskap for våre andre Samarbeid og Kommunikasjon, event og kan skilte med en utmerket line-up av foredragsholdere og panellists fra verdens ledende selskaper, inkludert Google, Slakk, og NTT blant andre.

Mark 7 juli i din dagbok for arrangementet hvor likesinnede på overordnet nivå DET profesjonelle og beslutningstakere kan høre fra de klokeste hodene og ledere i dette rommet; forstå den nyeste verktøy i markedet; høre fra virksomheter som din som har gått gjennom samarbeid og satt sammen en arbeidsgruppe strategi for samarbeid, implementering og effektivitet.

Blant de bekreftede høyttalerne er: Marianne Calder, Administrerende Direktør, Samarbeid Arkitektur Salg, Cisco; Joao Rufino, Leder for Drift Og Kundens Suksess, Google, Clive Longbottom, Grunnlegger, Quocirca; Helen Lancaster, Head of Marketing, Nord-Europa, Arkadin; Jarlen Talbot, Unified Communications prosjektansvarlig, NTTC, og Alessandro Di Fiore, Grunnlegger og administrerende DIREKTØR i ECSI.

Rob Bamforth, rektor analytiker er Quocirca vil levere en keynote tale om tilstanden i samarbeid og kommunikasjon med markedet og viktige teknologier og trender vil være i de neste årene.

IBM vil også gi de viktigste morgen keynote på mer enn 100 års samarbeid som driver virksomheten suksess.

Det vil også være en leverandør panel med eksperter fra Google, Slakk, NTTC og andre til å snakke om viktige saker som berører samarbeid og kommunikasjon i organisasjonen i dag.

Høyttalerne og panel økter er laget for å ta deg med på en reise gjennom nøkkel samarbeidsløsninger og hvordan du går om ikke bare å velge dem, men å implementere og vedlikeholde dem.

Vi vil også ha noen industrien analytiker innsikt i tilstanden i markedet så vel som virkelige case-studier som vil dele sine historier med representanter.

Det vil også være en Live-Q&A med Gordon Strachan OBE courtesy of Arkadin, som er sponsorer for arrangementet.

Arrangementet er 8.45 am og avsluttes ved 4.30 pm. Etterpå, og deltakerne kan slappe av og nettverk med andre fagfolk på en times drikke resepsjon.

Vi forventer stor interesse så for å unngå å gå glipp foreslår vi at du sikrer deg din plass og dra nytte av den begrensede early bird billetter på £106.80 inkl. MVA. inntil 31. Mai. Besøk www.collaborate2016.co.uk for å bestille billetter til arrangementet nå. Ikke gå glipp av!